DOLAR 32,5144
EURO 34,6932
ALTIN 2489,861
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Siyah ve beyazın mükemmel dansı Monokrom

    Siyah ve beyazın mükemmel dansı Monokrom
    03.12.2018
    A+
    A-

    Seramiksan, siyah ve beyazın kontrast etkisi ile monokrom tarzı yaşam alanlarına taşıyor: Orion ve İris

    Seramiksan, son dönemlerin en popüler trendi olan monokrom etkisini yepyeni tasarımlarıyla mekanlara yansıtıyor. Tek renk, iki zıt renk ya da keskin desenlerden oluşan monokrom tarzı, asaletin rengi siyah ve masumiyetin rengi beyaz ile Orion ve İris serilerinde buluşuyor. İki zıt renk siyah ve beyazın bir araya geldiğinde oluşturduğu, muhteşem denge ve uyumdan yola çıkılarak tasarlanan Orion ve İris serileri, sade ve zamansız yaşam alanları vaat ediyor.

    Orion serisi

    İsmini gökyüzünün en parlak yıldızından alan Orion serisi, bu parlaklığı ve ışıltısını yüzeyine yansıtıyor. Siyah ve beyaz mermerin çekiciliğini 30×90 cm ebadında duvar karolarında ve 60×60 cm ebadındaki porselen karolarında gördüğümüz Orion Serisi, içinde yer alan 30×90 cm ebadındaki dekor, motif ve rölyef seçenekleriyle de zengin döşeme alternatifleri sunuyor.

    İris Serisi

    Monokrom trendinin en güzel örneği olan İris Serisi, klasik kullanımının yanı sıra modern ambiyanslı yaşam alanları için de dikkat çekiyor. Hem yerde hem duvarda kullanılabilen 20×20 cm ebadındaki sırlı porselen seri, parlak görünümü ile göz alıcı mekanlar isteyenlerin tercihi oluyor.

    Seramiksan, vitrifiye ürünleri ile banyolarda şıklığı tamamlıyor. Yenilikçi ve modern tasarım anlayışıyla tasarlanan, yeni tezgah üstü lavabo koleksiyonu Aura ile estetik ve zarif görünümü, 3 farklı formda sunuyor: Alto, Lucida ve Dies.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.