DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Siz uyurken cildinizi yenileyen bir mucize geliyor!

    Siz uyurken cildinizi yenileyen bir mucize geliyor!
    07.09.2018
    A+
    A-

    L’Occitane Overnight, her gün yoğun iş temposundan, çevresel faktörlerden, stresten ve yorgunluktan yorulan cildi bir gecede yeniliyor. Ürünün etkisi bir gece sonunda bile fark ediliyor. Bir ay düzenli kullandıktan sonra, gözlemlenebilir değişime şahit oluyorsunuz. Markanın ürün için mottosu ise kullanmadan heyecan uyandırıyor; Üç pompa serumu tüm cildinize masaj hareketleri ile uygulayın! Uygulama sırasında yeni bir hayata nefes alıp verin!”

    “Üç” güçlü içeriğin gücü
    Doğal içeriklerden elde edilmiş etkili üç içerik, cildin yeni gibi hissetmesinin sırrı. Diş otu esansiyel yağı cildi anında pürüzsüzleştirirken, mercanköşk geceleyin cildi harekete geçirir ve Ölmezotu esansiyel yağı cildin yaşlanma işaretlerine karşı gücünü arttırır!

    Duyularınızı uyaran sürpriz bir yapıya sahip serumun içinde bulunanaltın baloncuklar*, gece boyu cildinizde hiç durmadan çalışıyor ve L’Occitane bilim adamlarının deyimiyle güzellik başka bir seviyeye taşınıyor.

    * Her 30 ml de 3.300 baloncuk bulunur.

    Işıltılı sabahlara ve iç güzelliğinize merhaba deyin…

    Modern yaşam tarzının getirdiği stres,hava kirliliği gibi çevresel faktörler cildimizi yoğun olarak etkiliyor. Cilt, mat, kuru ya da daha kuru, yüz hatlarımız ise daha da sert bir ifadeye sahip olabiliyor.Stresle savaşmanın en iyi anlarından biri, Immortelle Reset ile geçirdiğimiz gece saatleri; ki cildin iyileştirme ve yenilenme anlarının en aktif olduğu anlarda bu saatler.

    Diş otu esansiyel yağı içeriği, stres faktörlü oluşmuş, çizgileri hafifçe yok etmeye yardımcı olur ve doğal bir botoks görünümü yaratır.

    Mercan köşk esansiyel yağı, geceleyin cildi tetikler ve canlanmasına yardımcı olur. Ve tabii ki Ölmez otu esansiyel yağı ile de görünür yaşlanma belirtileriyle savaşır.

    Mucizenin arkasındaki gerçekler…

    1976 senesinden beri L’Occitane labratuarları doğanın güzellik sırlarını keşfetmek için çalışmalar yapıyor. Markanın son keşfi, Immortelle RESET ile doğal güzellik ve cilt bakımındaki çıta hızla yükseliyor.

    Epigenetiği Anlamak…

    Sizi siz yapan şeylerin çoğunun arkasında genetik kodlar vardır… 20 li yaşlarda karşınıza çıkan ilk beyaz saçlarınız için anne ve babanıza teşekkür etmelisiniz. Yeni araştırmalar yaşam tarzıyla genlerin etkisini değiştirebileceğimizi gösteriyor…. Ve tabi buda bizim cilt bakımına yaklaşımımızı etkiliyor.

    Epigenetik, çevresel faktörlerin genlerin işlevini nasıl etkilediğini inceler.

    En bilindik örneklerden biri ikizler üzerinde yapılan bir çalışmadır;

    İkizlerden biri sigara içer, diğeri ise içmez. Sigara içen ikizin cildinde oluşan kırışıklıklar sigaranın net etkilerini görmenizi sağlar. Aynı şey, çevre kirliliği , stres ve yorgunluk için de geçerlidir.

    Işıltılı Sabahların Uzmanı:

    İlk geceden itibaren gözle görülür etkiler…

    • % 91’i cildinin canlandığını
    • % 81’i ışıltılı bir görünüm elde ettiğini
    • % 97’si ise cildinin dinlenmiş ve tazelenmiş göründüğünü *ifade eder.
    • %100’ü cildinin dinlenmiş göründüğünü
    • % 97’si cilt tonunun sağlıklı bir ışıltıya kavuştuğunu
    • % 90’ı ise ince çizgiler ve mimik çizgilerinin daha az göründüğünü ** ifade eder.
    • % 100’ünün cildi farklılaşmış, yeniden enerji kazanmış
    • %100’ü cildi neme doymuş & sıkılaşmış
    • % 90’ı ise cildinin genç bir görünüm kazandığını* iletmişlerdir

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.