DOLAR 32,3787
EURO 35,0513
ALTIN 2326,745
BIST 9089,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Skagen saatleri sıcaklığı ile içinizi ısıtacak

    Skagen saatleri sıcaklığı ile içinizi ısıtacak
    05.11.2018
    A+
    A-

    Skagen Kış 2018-2019 sezonu saat ve takı modelleri, kışın soğuğunda içimizi ısıtan ortamlardan ilham alıyor. Koleksiyon, soğuk kış günlerine inat sıcaklığın etkisi ile hayat buluyor.

    Saat&Saat’in tek yetkili Türkiye distribütörü olduğu Skagen, koleksiyonunda kış mevsimini yansıtan derin renk seçenekli, ince hasır veya deri kayışlı özel üretim saat modelleri ön plana çıkıyor. Her zaman zarif tasarımlara imza atan Skagen, bu sezonda da geleneğini devam ettirirken, gerçek elmas dokunuşlu güçlü saat ve takı modelleri ortaya koyuyor.

    Ayın ihtişamından esinlenilen Horisont saat koleksiyonu modern versiyonlarıyla karşımıza çıkıyor. İnovatif saat modeli Aaren, iki taraflı kullanılabilen deri kayışıyla klasik bir saat ile iki farklı görünüm sağlıyor. Signatur Slim erkek saat modellerinde yeni titanyum kasa ile lacivert deri kayış veya siyah hasır bilezik seçeneği sunarken, kadın saat modellerinde ise sedef kadran ile lacivert deri kayış veya pembe altın hasır bilezik tasarımlarıyla bütünleşiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.