DOLAR 32,56
EURO 34,8876
ALTIN 2430,936
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Skandal filminin ön gösterimi Cinemaximum İstinyePark’ta gerçekleştirildi

    Skandal filminin ön gösterimi Cinemaximum İstinyePark’ta gerçekleştirildi
    20.12.2019
    A+
    A-

    Fox News kurucusu Roger Ailes skandalına dair perde arkasındaki tüm olayları aydınlatacağı yönündeki haberler nedeniyle büyük bir merakla beklenen Skandal filminin ön gösterimi Cinemaximum İstinyePark’ta iş ve sanat hayatından ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleştirildi. Filmi ilgiyle izleyen misafirler, Skandal’a tam not verdi.

    2016 yılında gündeme bomba gibi düşen ve merkezinde Fox News kurucusu ve CEO’su Roger Ailes’in yer aldığı taciz skandalının gerçek hikayesini beyaz perdeye taşıyan Bombshell/Skandal filmi, 20 Aralık’ta tüm dünya ile aynı anda Türkiye’de de izleyiciyle buluşacak. Film gösterime girmeden önce, 18 Aralık Çarşamba günü Cinemaximum İstinyePark’ta, iş ve sanat dünyasından ünlü isimlerinde katıldığı özel gösterimde, davetlilerden tam not aldı. Fox News kurucusu Roger Ailes skandalına dair perde arkasındaki tüm olayları aydınlatacağı yönündeki haberler nedeniyle filmi merakla izleyen davetliler, oyunculuklara hayran kaldıklarını dile getirdi.

    Türkiye hakları BG Film’e ait ve CGV Mars dağıtımıyla sinemaseverlerle buluşacak olan Skandal, tüm zamanların en güçlü ve tartışmalı medya imparatorluğu olan Fox Haber’in kurulmasına yardımcı olan adamı alt eden kadınların hikâyesini anlatıyor. Bu yılın Oscar adaylıklarında adı geçen Skandal’da Oscar ödüllü Nicole Kidman televizyon yorumcusu Gretchen Carlson’ı, Oscar ödüllü Charlize Theron Fox’tan NBC’e geçiş yapan Megyn Kelly’i, Margot Robbie ise Kayla adlı karakteri canlandırıyor. Olayların merkezinde bulunan Ailes’e ise John Lithgow hayat veriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.