DOLAR 32,3414
EURO 35,1025
ALTIN 2241,106
BIST 8864,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    SKYCITY’nin ofis yönetimi YKS’ye emanet

    SKYCITY’nin ofis yönetimi YKS’ye emanet
    24.09.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin en hareketli iş hayatına sahip kentleri arasında yer alan Denizli’nin modern ofis projesi SKYCITY, ofis yönetimi için YKS Tesis Yönetimi ile anlaştı. İşadamlarının tüm ihtiyaçlarına cevap veren SKYCITY’nin uluslararası standartları YKS’nin profesyonel ofis yönetimiyle daha üst seviyeye taşınıyor.

    Faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde sadece Türkiye’de değil dünyada öncü rol üstlenen Global Yatırım Holding’in gayrimenkul kolundaki iştiraki Pera GYO’nun Denizli’de hayata geçirdiği SKYCITY projesi iş yaşamını uluslararası standartlarda bir ortama taşıyor.

    Türkiye ekonomisine büyük katkı sağlayan Denizlili iş insanlarına, modern çağın ileri mimarlık ve mühendislik teknolojileriyle donatılmış yeni bir iş ortamı sunan SKYCITY projesinin ofis yönetimi, pek çok gözde ofis projesinin yönetimini yapmakta olan YKS tesis yönetimine emanet edildi.

    Denizli’nin ilk ve tek yüksek katlı “yeni nesil” ofis projesi SKYCITY, ferah konforlu ofislerinin yanı sıra alışveriş merkezi, cafe, restoran, açık/kapalı otopark ve sosyal alanlarıyla profesyonel hayatı modern mimari ve tasarımla birleştirip iş insanlarının hizmetine sunuyor.

    Denizli’nin kalbinde yolların kesiştiği noktada

    Merkezi lokasyonu ile ulaşımda da avantaj sağlayan SKYCITY; şehrin merkezinde Ankara, İzmir ve Antalya yollarının kesiştiği noktada, otogara komşu, hızlı tren durağının hemen yanı başında çok özel bir konumda.

    SKYCITY ile iş yaşamını yeniden tanımlanıyor

    SKYCITY’de yoğun iş temposunda spor yapma fırsatı bulamayanlar için spor salonu bulunuyor. Ayrıca özel toplantı odaları, video konferans, eğitim odası, servis odası, arşiv, copy center, showroom, ilk yardım ve concierge gibi birçok profesyonel hizmet ile iş insanlarının tüm ihtiyaçları karşılanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.