DOLAR 32,3288
EURO 35,0906
ALTIN 2294,229
BIST 9045,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Skyland İstanbul’da 0 peşinat 0 faiz 8920 TL taksitle ofis sahibi olma fırsatı

    Skyland İstanbul’da 0 peşinat 0 faiz 8920 TL taksitle ofis sahibi olma fırsatı
    05.05.2017
    A+
    A-

    Eroğlu Gayrimenkul, ulaşım kolaylığı, konfor ve sosyalleşmeye imkan veren benzersiz özelliklere sahip Skyland İstanbul’daki ofisleri için “0 peşinat 0 faiz 8920 TL taksitle” ya da “%5 peşinatla 50 ay şirket bünyesinde” ödeme avantajlarıyla kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

    Eroğlu Gayrimenkul İstanbul’un benzersiz mimari yapıları arasında yerini almaya hazırlanan son projesi Skyland İstanbul’da tüm beklentileri karşılayan Tower, Loft ve Flat ofisler için kısa bir süre devam edecek kampanyası ile müşterilerine İstanbul’un merkezinde akılcı bir yatırım fırsatı sunuyor. Kampanya dahilinde ofisler “0 peşinat 60 ay vade farksız 8920 TL taksitle” ya da “%5 peşinatla 50 ay şirket bünyesinde” benzersiz ödeme fırsatlarıyla satışa sunuluyor.

    TEM otoyoluna direkt bağlantısının, Cendere caddesi üzerinden Ayazağa ve Maslak’a çıkış imkanının ve metro istasyonunun hemen yanında yer almasının yanı sıra havaalanı, köprüler ve ana arterlere ulaşım kolaylığıyla Skyland İstanbul; yaklaşık 15 bin kişiyi benzersiz bir yaşamla tanıştırma konusunda son derece iddialı.

    Skyland İstanbul farklı ofis seçenekleriyle öne çıkıyor

    Skyland İstanbul’un Tower, Loft ve Flat ofislerinde, modern iş dünyasının günlük ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak bölümler ve ince detaylar yer alıyor.

    Şehir ve orman manzaralı Tower Ofisler

    Skyland İstanbul’un Tower Ofisleri, yatırımcısına 360 derece manzarasıyla Belgrad Ormanı ve İstanbul’a bakarak çalışma imkanı sağlıyor. Geniş ve istenildiği gibi tasarlanan yapısı, teknolojik altyapısı ve benzersiz sosyal olanaklarıyla, çalışmaktan keyif alınacak bir ortam sunuyor. 628 ofisin bulunduğu Skyland İstanbul‘un ofis kulesi toplam 120.000 m2’ ofis alanından oluşuyor. Tower ofisler yüksek yatırım değeri ve 83m2’den birleştirilerek her katta 2 bin m2’ye kadar istenilen büyüklükte tasarlanabilen yapısıyla benzersiz fırsatlar sunuyor.

    Yüksek tavanlı Loft Ofisler

    Skyland İstanbul’da yaklaşık 90.000 m2. kiralanabilir alana sahip ve tek katta 190 m²’den 1200 m²’ye kadar genislik sunan Loft Ofisler ise 7 metre tavan yüksekliği ile ferah bir çalışma alanı yaratıyor. Eklenebilen asma katlarla modern loft ofis özelliklerinin çalışanlarca yaşanmasına olanak tanıyor. Skyland İstanbul’un üç kulesini birleştiren meydana bakan Loft Ofisler, çalışanlarının gün ışığından da yararlanmasına olanak sağlıyor.

    Ferah çalışma ortamı sağlayan Flat Ofisler

    Eşsiz mimarisi, teknolojik üstünlükleri, lüks donatıları ve iş dünyasının merkezindeki lokasyonuyla Skyland İstanbul’un bir başka ofis seçeneği olan Flat Ofisler toplamda 17.500 metrekarelik kiralanabilir alanıyla Cendere caddesi üzerinden direk giriş olanağı sunuyor. Yüksek tavanları ile ferah çalışma ortamı sağlayan mimarisine ek olarak orman manzarasına bakması flat ofisleri cazip kılan ve iş yerinize prestij katacak önemli özellikleri arasında yer alıyor. 6 bağımsız bölümden oluşan Loft ve Flat ofislerin her bir bölümünde farklı giriş, lobi, güvenlik ve doğrudan Gastro Court alanına çıkan asansörler gibi detaylar da yer alıyor.

    İstanbul’un tasarım merkezi HOM Design Center

    Sky Rezidans ve ofislerin yanı sıra 100’ün üzerinde mağazasıyla ev ve ofis tasarımına yönelik, özel konseptli yeni alışveriş merkezi HOM Design Center’ın bulunduğu Skyland İstanbul, sakinlerine çok canlı bir yaşam vaad ediyor.

    Her geçen gün çehresi değişen ve prestij kazanan Seyrantepe bölgesinde, T.T. Arena’ya komşu bir lokasyonda hayata geçirilen proje, konumuyla cezbediyor. TEM otoyoluna direkt bağlantısının, Cendere caddesi üzerinden Ayazağa ve Maslak’a çıkış imkanının ve metro istasyonunun hemen yanında yer almasının yanı sıra havaalanı, köprüler ve ana arterlere ulaşım kolaylığıyla Skyland İstanbul; yaklaşık 15 bin kişiyi benzersiz bir yaşamla tanıştırma konusunda son derece iddialı.

    Yatırım değeri her geçen gün artan rezidansları, Tower, Loft ve Flat ofislerinin yanında 40 bin m2’lik kiralanabilir alana sahip HOM Design Center, Türkiye’nin önde gelen ev ve ofis dekorasyonu markalarını tek çatı altında toplayacak.

    2017’de kapılarını açacak olan HOM Design Center, hem İstanbul için hareketli bir merkez olacak, hem de yatırımcısına kazanç sağlayacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.