DOLAR 32,5212
EURO 34,867
ALTIN 2439,759
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Skyland’den kişiye özel ödeme fırsatı

    Skyland’den kişiye özel ödeme fırsatı
    21.05.2017
    A+
    A-

    İstanbul’un benzersiz mimari yapıları arasında yerini almaya hazırlanan Skyland İstanbul, son kampanyasında kişiye özel cazip ödeme seçenekleri sunuyor.

    Eroğlu Gayrimenkul, bu yaz teslim edilecek Skyland İstanbul’daki Sky Rezidanslar için “0 peşinat 3.300 TL taksitle” ya da “50 ay şirket bünyesinde ödeme” avantajıyla konut sahibi olma imkânı sunuyor.
    1+0’dan 4+1’e kadar her ihtiyaca uygun farklı daire seçenekleri sunan Skyland İstanbul’da; lüks ve konforlu detaylara sahip Sky Rezidanslar ve geniş balkonlu Teras Evler stresten uzak bir hayat sunuyor.
    Sky Rezidanslarda bulunan çeşitli sosyal imkânlar; kapalı ve açık yüzme havuzu, fitness, wellness ve spa mekânlarının yanı sıra farklı lezzetleri bir arada sunacak Gastro Court alanında 25 kafe ve restoranıyla 3500 araçlık otoparkı ve proje alanına iki farklı giriş gibi detaylarıyla konforlu bir hayat sağlıyor.
    İLK DEFA SATIŞA ÇIKACAK SUİTE REZİDANSLAR
    Üstün standartlarda bir yaşam sunan Skyland İstanbul’da ilk kez satışa sunulacak 3. Etap C Blok Suite Rezidanslar, 1+0’dan 4+1 kadar farklı daire seçenekleri sunuyor.
    4+1 daireler için dubleks seçeneği de sunan Suite Rezidanslar, geniş peyzaj manzarası ve oyun alanlarıyla çocuklu aileler için uygun seçenekler arasında yer alıyor. Merkezi lokasyonu, havaalanları, metro istasyonuna ulaşım kolaylığı, köprüler ve ana yollara yakınlığı ile Skyland İstanbul Suite Rezidanslar, sakinlerine lüks bir yaşam vadediyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.