DOLAR 32,5016
EURO 34,7508
ALTIN 2495,829
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    SMG’den yılbaşı ruhunu yansıtan 5 şarkı

    SMG’den yılbaşı ruhunu yansıtan 5 şarkı
    25.12.2017
    A+
    A-

    Yeni yıla sayılı günler kala, market ve hediye alışverişine çıkanlar, mağaza ve AVM’lerden yükselen yılbaşı şarkılarıyla keyifli anlar yaşıyor. Yurt içinde binlerce noktada dijital müzik yayıncılığı hizmeti veren sektörün lider şirketi SMG, bu sene yılbaşı şarkılarında blues’dan caza uzanan seçkisiyle her zevke hitap ediyor. Yılbaşı listeleri hakkında bilgi veren SMG Yönetim Kurulu Başkanı Gül Gürer Alimgil, “Yılbaşı şarkılarımızı duyanlar kimi zaman dans etmek isteyecek kimi zaman da çocukluklarındaki yılbaşı akşamlarına geri dönecek” diyor.

    Alışveriş merkezlerinden restoranlara, mağazalardan marketlere kadar yeni yıl öncesinde sıklıkla uğradığımız binlerce noktada dijital müzik yayını hizmeti veren SMG, yılbaşına özel müzik listeleriyle hem müşterilerin alışverişlerini daha keyifli hale getiriyor hem de bu yoğun dönemde çalışanlara motivasyon sağlıyor.

    Profesyonel DJ ve müzik direktörlerinden oluşan SMG Müzik Departmanı tarafından hazırlanan listelerde, farklı zevklere hitap eden şarkılar dikkat çekiyor. Bu yıl blues’dan caza uzanan listeler hazırladıklarını söyleyen SMG Yönetim Kurulu Başkanı Gül Gürer Alimgil, “Yılbaşı şarkılarımızı duyanlar kimi zaman dans etmek isteyecek kimi zaman da çocukluklarındaki yılbaşı akşamlarına geri dönecek. Bunun yanında, yapılan araştırmalar müzik çalan mağazalarda müşterilerin daha uzun süre kaldığını ve daha çok alışveriş yaptığını gösteriyor. Listelerimiz satışları artırırken, yoğun bir tempoya giren çalışanların motivasyonunu da yükseltiyor” diye konuştu.

    SMG’den 5 yılbaşı şarkısı

    1- Cool Christmas Blues – Charles Browns

    2- New Year Resolution – Otis Redding, Carla Thomas

    3- Silent Night – Andrea Bocelli

    4- Christmas Time – Bryan Adams

    5- The Christmas Song – Gregory Porter

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.