DOLAR 32,5875
EURO 34,8173
ALTIN 2418,813
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    So CHIC, aşk dolu bir etkinliğe imza attı

    So CHIC, aşk dolu bir etkinliğe imza attı
    12.02.2019
    A+
    A-

    ameo Italiano Etkinliği İstinyePark AVM’de gerçekleşti

    So CHIC…, 10 Şubat’ta aşk, sanat ve eğlence dolu bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Sevgililer Günü kapsamında ziyaretçilerin sürpriz hediyeler kazandığı etkinlikte, Cameo Italiano sanatının yaşayan son temsilcilerinden Luigi Mastronardi, maharetli elleriyle deniz kabuğundan çok özel bir takı hazırladı.

    Ünlü radyo programcısı Geveze’nin özel gösterisi ve interaktif oyunlarıyla renklenen etkinlikte, So CHIC…’in “Cameo Koleksiyonu” da ziyaretçilere tanıtıldı.

    Deniz kabuklarının, el işçiliğiyle mücevhere dönüşmüş hali olan Cameo Italiano mücevherleri, Türkiye’de ilk kez So CHIC… mağazalarında yer alıyor. Nesli tükenmekte olan bu eşsiz sanatın en önemli temsilcilerinden Luigi Mastronardi, etkinliğe katılan izleyenlerle birlikte çok özel mücevherler hazırladı.

    DENİZ KABUKLARINA İŞLENEN AŞK

    Cameo sanatçısı Luigi Mastronardi’nin usta elleriyle hayat bulan eşsiz parçalar, İstinyePark AVM’de gerçekleşen özel bir etkinlikle tanıtıldı. Deniz kabuklarının el işçiliğiyle romantik bir mücevhere dönüşme sürecini izleyen ziyaretçiler, Sevgililer Günü’ne özel sürpriz hediyeler de kazandı. 10 Şubat Pazar günü İstinyePark AVM’de gerçekleşen etkinlikte, ünlü radyo programcısı Geveze’nin özel bir gösterisi ve interaktif oyunları da yer aldı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.