DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sodexo Restaurant Pass Kartı ile harcama yapan Sodexo’lular artık yüzde 10 daha avantajlı

    Sodexo Restaurant Pass Kartı ile harcama yapan Sodexo’lular artık yüzde 10 daha avantajlı
    18.09.2018
    A+
    A-

    Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri’nin Misket ismini verdiği yeni hediye programı Sodexo’lular ile buluştu. Sodexo Restaurant Pass Yemek Kartı sahipleri artık Misket üyesi restoranlarda yapacakları harcamaların en az yüzde 10’u değerinde Misket kazanıyor.

    25 yıldır Türkiye’de faaliyet gösteren ve yaşam kalitesi hizmetlerinde dünya lideri olan Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri, 1 milyondan fazla tüketicisi, 20 binden fazla müşterisi ve 45 binden fazla üye iş yeri ile sektördeki lider konumunu her geçen gün daha da güçlendiriyor. Bugüne kadar Türkiye’de ve tüm dünyada sunduğu hizmetlerle milyonlarca insanın hayatına dokunan Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri’nin Restaurant Pass kart kullanıcılarına ek kart bakiyesi sağlayan yeni hediye programı Misket, artık Sodexo’luların hizmetinde. Sodexo’lular Misket sayesinde harcadıkça kazanmanın keyfine varıyor.

    Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri İcra Kurulu Başkanı Eda Uluca da yeni hediye programı Misket ile ilgili şunları söyledi: “Sodexo olarak misyonumuz bireylerin yaşam kalitesini yükseltmek, müşteri ve üye iş yerlerimize de en iyi hizmeti sunmak. Yeni hediye programımız Misket bütün paydaşlarımıza kazandırıyor ve Sodexo’lu olmanın ayrıcalığını hissetmelerini sağlıyor. Bu programımız ile tüketicilerimizin yemek harcamalarının en az yüzde 10’u değerinde Misket kazandırarak aylık bütçelerine azımsanamayacak bir katkı yaparken, müşterilerimiz için mutlu çalışanlar yaratıyor, üye iş yerlerimize de sadık müşteriler kazandırıyoruz. Kazanılan misketler, Restaurant Pass yemek kartlarına otomatik olarak yükleniyor ve hemen birikmeye başlıyor. Üstelik 1 Misket=1 TL değerinde. Biriken misketler, 1200’den fazla Misket üyesi restoranlarda harcanabiliyor”.

    Misket Kazanmaya Hemen Başlamak için Yapmanız Gerekenler Çok Basit;

    • Sodexo Mobil Uygulaması’nı telefonunuza indirin,
    • Profil yaratarak Sodexo Restaurant Pass kartınızı tanımlayın,
    • Misket hesabınızı aktive edin,
    • Biriken misketlerinizi, Misket üyesi restoranlarda dilediginiz gibi harcayın ve Misket kazanmaya başlayın!
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.