DOLAR 32,5836
EURO 34,8186
ALTIN 2492,774
BIST 9510,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Soğuk günlere sıcacık bir dokunuş

    Soğuk günlere sıcacık bir dokunuş
    25.01.2019
    A+
    A-

    Spor ve şık erkeklerin vazgeçilmez markası Giovane Gentile, kış sezonuna özel hazırladığı yeni koleksiyonuyla, erkeklerin en gözde markası olmayı sürdürüyor. Şubat ayının soğuk günlerinde beyleri sıcacık tutacak balıkçı yaka triko ve hırka koleksiyonuyla Giovane Gentile, hem sportif hem de şıklığın vazgeçilmez adresi oluyor.

     Yeni triko ve hırka koleksiyonuyla soğuk kış günlerine sıcacık bir dokunuş yapan Giovane Gentile, tasarımındaki ayrıntılarıyla beylerin görünümüne sofistike bir hava katıyor.

    Tasarımdaki ince detaylarıyla beylere sportif ve yenilikçi bir hava katan Giovane Gentile’nin triko ve hırka modelleri, renk yelpazesiyle erkeklerin karizmatik bir duruş sergilemesine yardımcı oluyor. Yüzde 100 yün olmalarının dışında, yün kaşmir, pamuk ve keten karışımlı doğal elyaflarla üretilmiş seçkin trikolardan oluşan koleksiyon, minimal tasarımıyla her stile rahatlıkla adapte oluyor. Vücudu sıcacık saran trikolar, doğru renk uyumu ve tamamlayıcı aksesuarlar ile birleşince her yerde Giovane Gentile erkeğinin fark edilmesini sağlıyor.

    Rahatlığı şıklık ile birleştirmek isteyen erkekler için birbirinden farklı özelliklerle tasarlanan, erkeklerin günün her saatinde rahatlıkla kullanabilecekleri triko ve hırka modellerini incelemek veya satın almak için tüm Giovane Gentile mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.