DOLAR 32,5457
EURO 34,7086
ALTIN 2486,561
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Soğuk havalarda OKKA’lı Türk Kahvesi keyfi

    Soğuk havalarda OKKA’lı Türk Kahvesi keyfi
    08.12.2017
    A+
    A-

    Her mevsim ve günün her saatinde içilebilen Türk kahvesinin geleneksel lezzetini sunan Arzum OKKA Minio, kış mevsimi boyunca yine en keyifli anlarınıza ortak olacak.

    Arzum OKKA Minio, geleneklerimizin ayrılmaz bir parçası olan Türk kahvesinin yapımını hem kolaylaştırıyor hem de ideal kıvamla hazırlanmasına olanak sağlıyor. Lezzetli Türk kahvelerinin vazgeçilmez ortağı Arzum OKKA Minio ile Türk kahvesini akıllı pişirme sensörü sayesinde başında beklemeden, ağır ateşte ideal kıvamda pişirmek mümkün. OKKA Minio, bol köpüklü bir kahve lezzetini sunarken tek seferde dört fincana kadar kahve pişirebiliyor.

    Siyah bakır, siyah krom, mürdüm, papatya, marin, mercan ve nar rengi olmak üzere trend renkleriyle mutfakların dekorasyonuna uyum sağlayan Arzum OKKA Minio, minimal tasarımı sayesinde mutfakta daha az yer kaplıyor.

    İnovasyonu ve tasarımıyla dikkat çeken Arzum OKKA Minio tasarım dünyasının en büyük ödülü olan RedDot Design tarafından ‘En İyi Ürün’ ödülüne layık görüldü. Arzum OKKA Minio aynı zamanda Plus X Award’da tasarım ‘Design’, kullanım kolaylığı ‘Ease of Use’, Yılın En İyi Ürünü ‘Product of the Year’ ve iF Design Awards’ın bu yılki değerlendirmelerinde ”En İyi Tasarım” ödülünün sahibi ödüllerine layık görülürken Almanya’nın prestijli kurumlarından Haus & Garten tarafından gerçekleştirilen testlerde ‘Sehr Gut’ (En İyi/Başarılı) kahve makinesi oldu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.