DOLAR 32,4923
EURO 34,9454
ALTIN 2431,202
BIST 9803,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Soğuk havalarda saçlarınızı süt proteinleriyle besleyin

    Soğuk havalarda saçlarınızı süt proteinleriyle besleyin
    07.11.2019
    A+
    A-

    Mevsim değişimlerinde cildimiz kadar saçlarımızın da bakıma ihtiyacı var. Kış aylarında saçları içerdiği süt proteinleriyle besleyerek bakımını yapan Egos Milky Durulanmayan Saç Köpüğü, bir saç köpüğünden çok daha fazlasını sunuyor. Elektriklenmeyi önleyen ve saçların kolay taranmasını sağlayan Egos Milky, tüm gün saçlardan çıkmayan hoş kokusuyla da kendinizi iyi hissetmenizi sağlıyor.

     

    Saçlar kış aylarında ihmale gelmez. Egos Milky Durulanmayan Saç Köpüğü, içerdiği süt proteinleriyle saçların hem bakımını yapıyor hem güçlendiriyor hem de yumuşacık yapıyor. Kuru ve ıslak saça kolayca uygulanan Egos Milky, yumuşak yapısı ve hoş kokusuyla sürekli bir tazelik hissi yaratıyor. Saçları nemlendirerek elektriklenmeyi de önleyen Egos Milky, durulama gerektirmiyor ve saçlarda kalıntı bırakmıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.