DOLAR 32,3766
EURO 35,0392
ALTIN 2326,239
BIST 9073,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Soğuk kış aylarına cildiniz hazır mı?

    Soğuk kış aylarına cildiniz hazır mı?
    09.01.2018
    A+
    A-

    Billy Jealousy ’den kış ayları için tüyolar

    Kış mevsiminde havaların soğuk olması nedeniyle evler, iş yerleri, alışveriş merkezleri, toplu taşıma araçları gibi kalabalık alanlar genellikle yeteri kadar havalandırılmamakta. Klima, elektrikli soba veya kaloriferler ile ısıtılan bu alanlar cildin nemsiz kalarak kurumasına, çatlamasına neden olurlar.

    Amerika ve dünyanın pek çok ülkesinde yıllardır beğeniyle kullanılan; Esquire, Men’sHealth, Men’sFitness ve Instinct gibi dergilerden uluslararası ödüller kazanmış kişisel bakım markası Billy Jealousy kış aylarına bizleri hazırlıyor.

    Satışa sunulan 6 kategoride toplam 50 ürün ile hem erkeklerin hem de kadınların bakımlı olmalarına katkıda bulunan Billy Jealousy, bakımlı olan insanların kendilerine daha çok güven duyduklarını ve bu durumun insan ilişkilerini de etkilediğinin farkında. Bir lifestyle markası olan Billy Jealousy kullanıcılarının kişisel bakımı kadar yaşam tarzına, stiline ve sağlığına da katkıda bulunmayı hedefliyor. İşte bu sebeple soğuk kış aylarına cildinizi hazırlayıcı öneriler sunuyor.

    Soğuk havalarda en çok sorulan soru: “Cildimizde kurumayı hissettiğimiz anda ne yapmalıyız?”

    Soğuk havalarda sokağa çıkmak ve yürümek gerekiyorsa, özellikle kuru cilde sahip olanlar mutlaka nemlendirici krem kullanmalıdır. Ayrıca kişi yolda, otobüste, metroda veya ofiste ellerindeki, yüzündeki kuruluğu fark ettiği anda nemlendirici krem uygulamaktan da geri kalmamalıdır. Cildin günlük nem ihtiyacı vardır. Bunu da göz ardı etmemek gerekir. Yüzünüzün günlük nem ihtiyacını karşılayan nem bombasını da size Billy Jealousy, “Assassin Yoğun Yüz Nemlendiricisi” ile sunuyor. İçerdiği gelişmiş biyoteknolojiler sayesinde etkili ve kanıtlanabilir sonuçlar sağlıyor. Protein, vitamin ve antioksidanlar bakımından zengin bir içeriğe sahip olan bu yüz nemlendiricisi, ince çizgileri ve kırışıklıkları da azaltmaya yardımcı oluyor.

    Bunun yanı sıra Billy Jealousy’nin “Sake Bomb Vücut Nemlendiricisi” içerdiği Monoi de Tahiti gibi bitkisel özler sayesinde geride yağ kalıntısı bırakmadan cildinizi yumuşacık ve pürüzsüz yapar. Peeling işlevi gören probiyotik Yoğurt Tozu, kolajen sentezini artırıyor.

    Bir antioksidan olan E Vitamini, cildinizi yumuşatır ve bakımını sağlar. Teprenon ise, cildinizin sıkılığını, esnekliğini artırıyor ve, rengini iyileştiriyor.

    Billy Jealousy, cildinizin daha da dayanaklı ve sağlıklı olması için yardımcı olacak önemli ipuçları paylaşıyor

    Doğru beslenme cilt bakımına yardımcı olur

    Kış aylarında doğru beslenmek, cildin ihtiyaç duyduğu vitaminleri, mineralleri almak cildin daha sağlıklı olmasını sağlar. Böylelikle yapılacak cilt bakımları daha etkili olur. Kış aylarında cilt daha çok “omega3”e ihtiyaç duyduğu için balık tüketimi ihmal edilmemelidir. Ayrıca taze sebze ve meyveler de sofralardan eksik edilmemelidir.

    Önce sıcak, sonra soğuk suyla ciltte şok etkisi yaratın

    Özellikle sabahları uykudan uyandıktan sonra eller ve yüzler yıkanırken sıcak su ile başlanıp, durulama sırasında soğuk su kullanılmalıdır. Bu durum yüzde şok etkisi yaratarak kan dolaşımını hızlandırır. Hızlanan kan dolaşımı ise yağ ve ter bezlerini harekete geçirerek cildi yumuşatır.

    Kışın banyoda 20 dakikadan fazla durmayın

    Soğuk kış aylarında sıcak banyo pek çok insana cazip gelebilir ancak ortalama 20 dakikadan sonra sıcaklık cildin yağ dengesini yok etmeye başlar. Bu yüzden suyun sıcaklığı düşürülmeli ve banyo süresi 20 dakikanın altında tutulmalıdır. Ayrıca banyondan sonra vücuda nemlendirici kremler uygulamayı asla unutmayın!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.