DOLAR 32,3259
EURO 35,0763
ALTIN 2309,27
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Soğuk kış günlerinin saçlardaki etkisi Morfose ile siliniyor

    Soğuk kış günlerinin saçlardaki etkisi Morfose ile siliniyor
    13.01.2020
    A+
    A-

    Soğuk kış günlerinde uzun saatler bere altında kalan, soğuktan, rüzgardan etkilenen ve sıcak suyla yıkanmaya başlayan saçlar hızla canlılıklarını yitirirken kırılma ve dökülmeler de artıyor. Morfose’un Baloncuklu Serisi’nde yer alan turuncu ürünler, argan yağı içeren özel formülleriyle saçların ihtiyacı olan bakımı sağlayarak kullananların tüm havasını değiştiriyor.

    Saçlarınız döküldüğü için sürekli topluyor, kırık ve cansız görünümlerinden rahatsız oluyorsanız sebebi kış mevsimi olabilir! Soğuk ve rüzgardan etkilenen saçlar, uzun saatler bere veya şapka takıldığında hava almayıp kırılmaya ve dökülmeye başlıyor. Buna bir de kış aylarında saçların daha sıcak suyla yıkanması eklenince, saç tüm gücünü kaybetmeye başlıyor. Saça yeniden nem, yumuşaklık, parlaklık ve güç kazandırmanın en etkili yöntemlerinden biri de içinde yüksek oranda E vitamini içeren argan yağı. Kişisel bakım ve kozmetik ürünleri markası Morfose Cosmetics’in Baloncuklu Serisi’nde yer alan turuncu ürünler, argan yağlı içeriğiyle besleyip canlandırdığı saçları etkileyici bir görünüme kavuşturuyor.

    Boyalı ve röfleli saçlarda ekstra yumuşaklık

    Morfose’un turuncu ürünleri arasında Morfose Argan Şampuan, saçları nazikçe temizlerken saçın elastikiyetini artırıyor. Şampuan ve saç kreminin bileşimi olan şampuan, boyalı ve röfleli saçlara yumuşaklık katıyor.

    Tüm saç tellerine anında etki

    Morfose Argan İki Fazlı Saç Kondisyoneri ise kuru ve zarar görmüş saçlara özel formülüyle özellikle kış mevsiminin kurtarıcısı oluyor. Günlük kullanım için uygun olan ürün, saçları yeniden canlandırıyor. Morfose Argan Maske de tüm saç tellerine anında etki ederek saça ipeksi bir yumuşaklık ve üstün bir elastikiyet kazandırıyor. Saçı kırmadan kolayca açan maske, pürüzsüz ve ipeksi bir dokunuş sağlıyor.

    Argan yağının mucizevi etkilerini saçlara taşıyan Morfose’un Baloncuklu Serisi’nde yer alan turuncu ürünler; kuaförlerde, zincir kozmetik mağazalarında ve parfümerilerde satışa sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.