DOLAR 32,5887
EURO 34,7713
ALTIN 2507,595
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Soğuk kış günlerinin vazgeçilmez adresi: Karaca Home

    Soğuk kış günlerinin vazgeçilmez adresi: Karaca Home
    14.12.2018
    A+
    A-

    Ev tekstili sektörünün öncü markası Karaca Home, soğuk kış günlerinde sizleri yalnız bırakmıyor. Karaca Home, soğuk havaların iyiden iyiye kendini hissettirmeye başladığı şu günlerde uygun fiyat, renk ve tasarım modelleriyle her evi ısıtmayı planlıyor.

    Modern ürün seçenekleriyle Karaca Home, bu kış da koltuğunuzda çayınızı yudumlarken, kitabınızı okurken veya film izlerken en sevdiğiniz anlara tanıklık etmeyi planlıyor. Pamuklu, İspanyol ve örgü battaniye çeşitleri ve daha birçok ürünü indirimli fiyatlarıyla Karaca Home severlerin beğenisine sunuluyor.

    Kış aylarının vazgeçilmediği adreslerden olan Karaca Home, ocak ayına özel indirimli ürünleriyle herkesi mağazalarına bekliyor. Ev tekstili ürünleri ile evinizin havasını değiştiren Karaca Home, Alenis ve Sumatra çift kişilik soft İspanyol battaniyeleri 199,95 TL yerine 149,95 TL’den, Vıtalı ve Dıvıne nevresim takımı ve battaniye setlerini ise 399,95 TL yerine 299,95 TL’den satışa sunuyor.

    Benzersiz tasarımlarıyla sektöründe ilham kaynağı olan Karaca Home, sevdikleriniz ile geçirdiğiniz en değerli anları sizlerle paylaşıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.