DOLAR 32,6021
EURO 34,8337
ALTIN 2504,159
BIST 9461,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Soğuyan havalara COLIN’S’in özellikli montları ile meydan okuyun

    Soğuyan havalara COLIN’S’in özellikli montları ile meydan okuyun
    02.11.2017
    A+
    A-

    Kent Meydanı AVM -2 Çarşı Katı’nda bulunan COLIN’S montlar yepyeni tasarımlarıyla mağazalardaki yerini aldı. Bu kışın trend renkleri ve detayları ile hareketlenen tasarımlar farklı özellikleri, cool ve yenilenmiş görünümleriyle heyecan yaratıyor.

    COLIN’S 2017 Sonbahar-Kış Kadın Koleksiyonu’nda yer alan kapüşonlu mont modelleri çıkarılabilir kürk ve kemer detayıyla sezon trendlerini sokağa taşıyor. Su geçirmez fermuar ve koruyucu yarım eldiven özelliğine sahip montlar zorlu kış şartlarında stiline özen gösteren kadınlara siper oluyor. COLIN’S kadın mont modelleri siyah ve toprak tonlarında, kısa ve uzun modelleriyle soğuk havaları karşılıyor.

    COLIN’S 2017 Sonbahar-Kış Erkek Koleksiyonu’nda ise kapüşonlu, bomber ve deri mont olmak üzere geniş bir koleksiyon yer alıyor. Koleksiyonun parlayan yıldızını deri üzerine kamuflaj baskılı montlar oluşturuyor. Siyah, antrasit ve yeşil tonlarındaki koleksiyon genç erkeklerin günlük hayatlarında tercih edeceği birçok özellik sunuyor. Kapüşonu çıkarılabilir kürklü ve cepleri su geçirmez fermuarlı modeller soğuk havaları sıcacık tasarımlarla karşılıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.