DOLAR 32,4485
EURO 34,7187
ALTIN 2498,795
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Şölen’den yepyeni tuzlu atıştırmalık: Ranchos

    Şölen’den yepyeni tuzlu atıştırmalık: Ranchos
    19.12.2018
    A+
    A-

    Şölen’in yepyeni tuzlu atıştırmalık markası Ranchos raflardaki yerini aldı. Enfes sos dolgulu Ranchos Dolu Dolu ve kendinden havalı bol baharatlı incecik Ranchos Çıtır Çıtır, eğlencenin ve heyecanın kısaca hayatın içinde olmayı sevenlerin vazgeçilmezi olacak.

    Cesur ve yenilikçi ürünleriyle tüketicilerin gönlüne taht kuran Şölen, Türkiye’de bir ilke daha imza atıyor. Şölen’in tuzlu atıştırmalık kategorisinde en yeni markası Ranchos, sos dolgulu Dolu Dolu ve kendinden havalı, bol baharatlı Çıtır Çıtır çeşitleriyle tüketicilere eşsiz bir tuzlu atıştırmalık deneyimi sunuyor. Ranchos, yeni tatlar denemek, hayatın dışında kalmadan her an içinde olmak isteyenleri benzersiz lezzetini keşfetmeye davet ediyor.

    Ranchos, kendinden soslu Dolu Dolu’da Cheddar, Mexican ve Acılı; kendinden havalı incecik Çıtır Çıtır’da ise Mevsim Yeşillikli, Barbekü ve Acılı olmak üzere toplam 6 farklı çeşidiyle keyif anlarının vazgeçilmezi olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.