DOLAR 32,5211
EURO 34,9605
ALTIN 2433,046
BIST 9782,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Son dakika da olsa Anneler Günü hediyesi kapıda

    Son dakika da olsa Anneler Günü hediyesi kapıda
    12.05.2017
    A+
    A-

    Türkiye’de online ticaretin lideri Hepsiburada ve yeni nesil dağıtım markası Hepsiexpress’in Anneler Günü’ne özel uygulamaya koyduğu hizmet ile son dakika hediye alışverişleri kolaylaşıyor. Annesini sevindirmek isteyenler Hepsiburada’dan aldıkları hediyeyi, 13 ve 14 Mayıs günlerinde gece 23.00’a kadar, diledikleri adrese diledikleri saatte gönderebilecek.

    Türkiye’de e-ticaretin lider platformu Hepsiburada Anneler Günü’ne özel olarak son dakika teslimat olanağı tanıyor. Yeni nesil dağıtım markası Hepsiexpress’in olanaklarıyla yapılan uygulama ile, hediye alışverişini son dakikaya bırakanlar, Hepsiburada’dan seçtiği hediyesini 13 veya 14 Mayıs günlerinde bile teslim edebilme şansı bulacak.

    Anneler Günü’ne özel olarak sunulacak hizmet ile müşterilerin istediği adrese, istediği saatte teslimat gerçekleşecek. Hepsiburada’dan Anneler Günü hediyesini alan tüketiciler, randevulu teslimat seçeneğini işaretleyerek teslimat tarihi ve adresini girerek hediyeyi haftasonu teslim alabilecek.

    Aynı Gün Teslimat
    Hediye almayı son güne bırakanlar veya unutanlar, Anneler Günü’nde bile Hepsiburada’dan alacakları hediyeleri aynı gün teslim alabilecek. İstanbul içerisinde oluşturulan dağıtım merkezleri aracılığı ile seçili ürünler, belirtilen saatte sahiplerine ulaştırılacak.

    Hepsiburada satıcılı ürünlerde geçerli hizmet ile Hepsiexpress ekipleri, gece 23.00’a kadar İstanbul içi belirli bölgelerde teslimat gerçekleştirecek.

    Akıllı Aramayla Nokta Atışı Hediye Bulma
    Online ticaretin lider platformu Hepsiburada, Anneler Günü’ne özel geliştirilen hediye bulucu ile, giyimden takı ve aksesuara, cep telefonundan küçük ev aletlerine, beyaz eşya, ev tekstil ürünleri, güneş gözlükleri, çantalar, terlik ve ayakkabılar ile daha birçok ürün grubunda %40’a varan indirim olanağı sağlıyor. Tüketiciler, hediye bulucu ile kategorilere göre listelenen ürün gruplarını, alt kategorilere, fiyata, en yeni ve en çok satana göre sıralayarak en uygun hediyeyi seçebilecek. Hediye bulucunun kolay yapısıyla binlerce ürün arasından en uygun ürünü rahatlıkla seçebilecek müşteriler, ayrıca seçili ürünlerde en uygun fiyat imkanından faydalanabilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.