DOLAR 32,4938
EURO 34,8174
ALTIN 2489,042
BIST 9537,6
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sonbahar şıklığının tamamlayıcısı sneaker’lar In Street mağazalarında

    Sonbahar şıklığının tamamlayıcısı sneaker’lar In Street mağazalarında
    28.08.2017
    A+
    A-

    Moda dünyasının en sevdiği trend olan sneaker’lar, renkleri ve geniş kullanım alanlarıyla 2017-2018 Sonbahar/Kış sezonunda da sokak modasının gündeminden düşmüyor. In Street raflarındaki sneaker modelleri, yeni sezonda en cool tarzı yakalamanız için yardımınıza koşuyor.

    Sonbahar ve kışa uygun siyah, lacivert, gri gibi renklerin yanı sıra yeni sezonda; beyaz, mor, bordo ve çift renkli modeller ön plana çıkıyor. Dünyaca ünlü spor markalarının klasikleşen modelleri de her sezon olduğu gibi popülerliğini sürdürüyor. Spor kıyafetleri ve şık kombinleri sneaker ayakkabılarla tamamlama modası, bu sezonda da trendler arasındaki yerini koruyor.

    Müşteri memnuniyetini arttırmak için ürün, marka ve koleksiyon çeşitliliği sunan In Streetmağazalarında, spor yapmayı sevenler kadar sportif giyinmeyi tercih edenler için de pek çok alternatif bulunuyor. Birbirinden renkli Kinetix tekstil ürünleri konfor ve stili bir arada sunuyor. Gözlükten cüzdana, çantadan çoraba uzanan geniş aksesuar koleksiyonu ise farklı tasarımlarıyla günlük yaşantısında spor kıyafetleri tercih edenlerin hayatlarına yeni tatlar katıyor.

    Nike, Adidas, Kinetix, Reebok, New Balance, Skechers, Lumberjack, Puma, Dockers by Gerli ve US Polo gibi kendi kategorisindeki lider markaların en yeni ve cazip fiyatlı modellerini daha yakından görebilmek için In Street mağazalarına uğrayabilir; www. sportinstreet.com .tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.