DOLAR 32,554
EURO 34,8408
ALTIN 2432,255
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sonbahar yağmurlarından korunmanın en şık yolu Boyner’de

    26.09.2018
    A+
    A-

    Havaların serinlediği ve yağmurlarla ıslanmaya başladığımız sonbahar günlerinde en çok ihtiyacımız olan giysilerin başında yağmurluklar ve trençkotlar gelirken, şemsiyelerimizi de yanımızdan ayıramıyoruz. Boyner, farklı beğenilere hitap eden yağmurluk, trençkot modelleri ve zorlu hava şartlarına dayanıklı şemsiye seçenekleriyle sonbahar yağmurlarından korunmanın en şık yolunu sunuyor.

    Sonbahar günlerinde yağışlı havaların olumsuz şartlarından korunmamızı sağlayan giysilerin başında şüphesiz yağmurluklar geliyor. Yağmur ve rüzgâra karşı bizi koruyan yağmurluklar, aynı zamanda ince kumaşları sayesinde terlemeye de engel oluyor. Fonksiyonel özelliklerinin yanı sıra farklı renklere sahip olan şık tasarımları da yağmurlukların cazibesini artıyor. Boyner’de yağmurluk sevenler için Fashion Friends, Glamorous, 2As, Under Armour, Black Pepper gibi markalardan pek çok seçenek yer alıyor.

    Sonbahar şıklığının vazgeçilmez parçası trençkotlar

    Moda dünyasının klasik parçalarından, her dönem trend olan trençkotlar sonbahar-kış sezonuyla beraber Boyner mağazalarında yerini aldı. İkonik tasarımı ve bu tasarımı tamamlayan kemeriyle son derece şık bir giysi olan trençkotlar, denimlerden, ceketlere ve elbiselere kadar farklı kıyafetlerle kullanılabiliyor. Hem kadınların hem de erkeklerin sonbahar-kış kombinlerinde vazgeçilmez bir parça olan trençkot modelleri Boyner mağazalarında müşterilerin beğenisine sunuluyor.

    Yağmura karşı en önemli koruyuculardan şemsiyeler artık daha renkli ve stil sahibi

    Yağmura karşı en önemli koruyucularından biri olan şemsiyeler, son yıllarda standart tasarımlarından sıyrılarak daha renkli ve stil sahibi bir karakter kazandı. Müşterilerinin iyi bir şemsiyede aradığı özellikleri bilen Boyner, tasarım, kalite ve kullanışlılık konularında fark yaratan modeller sunuyor. Zeus markalı şemsiyeler, özel tasarımı ve dayanıklı mekanizmaları ile yağışlı ve rüzgârlı havalarda kullanıcılarını yarı yolda bırakmıyor.

    Bu sonbahar kış sezonunda en güzel yağmurluk, trençkot ve şemsiye seçenekleri için siz de Boynerleyin!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.