DOLAR 32,5118
EURO 34,9765
ALTIN 2436,064
BIST 9791,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sonbaharda ardıç ağacı kokusuyla tazelenin

    14.09.2019
    A+
    A-

    Sonbaharda görsel olarak da bir şölene dönüşen doğa, kendine has kokusuyla da rahatlatıyor ve sakinleştiriyor. Selin Kolonya’nın hazırladığı Hayatın Kokusu serisinde yer alan Ardıç; evde, ofiste, yolda dilediğiniz an sizi doğada bir yolculuğa çıkararak, Torosların 3767 metrelik zirvesinde yaşayan ardıç ağacının kokusunu hissetmenizi sağlıyor.

    Selin Kolonya, Torosların zirvesinde yaşayan heybetli ardıç ağaçlarının kokusunu doğayı her an yanı başında hissetmek isteyenlerle buluşturuyor. Anadolu’da sıkça yetişen, birçok medeniyete tanıklık etmiş ardıç ağacı toplumda dilek ağacı olarak da bilinen bir ağaç. Anadolu’da meyvesinden yapraklarına, pek çok amaç için kullanılan ardıç, Selin Kolonya’nın Hayatın Kokusu serisi ile günlük hayatımızda yerini alıyor.

    Ardıç ağacından gelen dinginlik

    Günlük yoğun temponuzdan anında uzaklaştırarak kendinizi iyi hissetmenizi sağlayan Selin Ardıç; ferahlamak, tazelenmek ve sakinleşmek isteyenler için de benzersiz bir alternatif olarak öne çıkıyor. Ormanın, rüzgarın ve doğanın kokusunu saniyeler içinde ortamınıza getiren Selin Ardıç, hafif ve kalıcı kokusu sayesinde parfüm olarak da kullanılıyor.

    Parfümlü kolonya serisi “Hayatın Kokusu” ile doğal ve saf yaşamı evlere taşıyan Selin;  Ardıç’ın yanı sıra Bahçe Gülü, Lavanta, Hanımeli, Sığla ve Mavi Ladin kokuları ve kare, silindir şişe ve spreyli seçenekleriyle sizi doğada bir gezintiye davet ediyor.

    Image

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.