DOLAR 32,3282
EURO 35,0722
ALTIN 2295,316
BIST 8988,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sonbaharın özlenen lezzeti ‘Pumpkin Spice Latte’ geri döndü

    Sonbaharın özlenen lezzeti ‘Pumpkin Spice Latte’ geri döndü
    16.10.2017
    A+
    A-

    Sonbaharı özleten balkabaklı eşsiz lezzet Pumpkin Spice Latte yeniden Kent Meydanı AVM Meydan Çarşı Katı’nda bulunan Starbucks’da yerini aldı. Geçtiğimiz yıl yenilenen yoğun tadı ile balkabağı sevenlerle buluşan bu ikonik içecek, bu yıl da Frappuccino seçeneği ile soğuk kahve severleri de mutlu ediyor.

    Sonbaharın simgesi haline gelen ikonik lezzet Pumpkin Spice Latte, gerçek balkabaklı özel sosuyla yeniden hayranlarıyla buluşuyor. Espresso ile buharda ısıtılmış sütün; tarçın, mini Hindistan cevizi, karanfil ve balkabağı turtası çeşnisi ile buluşmasıyla ortaya çıkan benzersiz tat Sonbahar boyunca Starbucks menülerinde yer alacak.

    Balkabağı Karışımının Frappuccino ile Eşsiz Buluşması!

    Starbucks’ın vazgeçilmez klasiği Frappuccino, sonbaharı balkabağı karışımı ile karşılıyor. Pumpkin Spice sosu, süt, buz, frappuccino özü, çırpılmış krema ve Pumpkin Spice süslemesi ile muhteşem bir karışımla meydana gelen Pumpkin Spice Frappuccino, kahve ve krema bazlı seçenekleriyle sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.