DOLAR 32,5764
EURO 34,7906
ALTIN 2501,145
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Soo be 36. mağazasını Adana’da açtı

    Soo be 36. mağazasını Adana’da açtı
    25.04.2017
    A+
    A-

    Yaratıcı ve eğlenceli tasarımlarıyla ne istediğini bilen, stil sahibi çocukların markası Soo be, önce çocuklar düşünülerek yaratılmış 36. konsept mağazasını Park Adana AVM’de açtı!

    “Daha fazla moda daha fazla eğlence” anlayışıyla yola çıkan Soo be, 0-12 yaş arasındaki çocuklar için hikayeleştirilmiş yaratıcı tasarımlarıyla perakende sektöründe güçlü adımlarla ilerlemeye devam ediyor… Türkiye’nin çeşitli illerinde 36, yurt dışında ise Suudi Arabistan, Kosava, Irak başta olmaz üzere 16 mağazasıyla; konsept mağazacılık anlayışına öncülük eden Soo be şimdi de en yeni trendleri takip eden ürünlerini, Park Adana AVM mağazasından çocuklara ulaştıracak. Soo be’nin Park Adana mağazası 2. katta ve 445 m2’lik bir alanda yer alıyor.

    3 Al 2 Öde Fırsatıyla Rengarenk Bir Bahar Soo be Mağazalarında!
    Sezon modasını rengarenk tasarımlarla birleştiren, özel hikayeli koleksiyonlardan aksesuarlara, oyuncaklardan bebek araç gereçlerine, beslenme ürünlerinden bakım sağlık ürünlere kadar binlerce ürün, şimdi 3 Al 2 öde fırsatıyla Soo be mağazalarında ve www. soobe .com. tr üzerinden satışta!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.