DOLAR 32,5871
EURO 34,8485
ALTIN 2499,005
BIST 9667,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sosyal medyanın en iyileri ödüllerine kavuşuyor

    Sosyal medyanın en iyileri ödüllerine kavuşuyor
    21.05.2017
    A+
    A-

    Marka ve ajansların sosyal medya performanslarını objektif verilere dayalı olarak ölçen ilk ve tek yarışma Social Media Awards Turkey’de ödüller sahiplerini buluyor. Marketing Türkiye ve BoomSonar iş birliğiyle hayata geçen yarışmanın ödül töreni 23 Mayıs’ta Shangri-La Bosphorus’da düzenlenecek. Doğan TV’nin iletişim ortaklığında gerçekleşen yarışmada sektörün saygın isimlerinden oluşan jüri; BoomSonar’ın “Sosyal Medya Marka Endeksi” verilerini de kullanarak, sosyal medyadaki en başarılı işleri ödüllendirecek.

    Markaların sosyal medyadaki tüm etkinlikleri­ni, sosyal medyanın doğru kullanımını ve is­tatistiksel performans kriterlerini göz önünde bulundurarak titizlikle değerlendiren Soci­al Media Awards Turkey, Türkiye’deki tüm marka ve ajansların yer aldığı geniş kapsamlı bir yarışma. Onlarca sektörden yüzlerce kampanyanın yarıştığı Soci­al Media Awards Turkey’de ödüller 23 Mayıs’ta Shangri-La Bospho­rus’ta gerçekleşecek görkemli bir törenle sahiplerini bulacak.
    1 Nisan 2016-31 Mart 2017 tarihleri arasında ilk kez yayın­lanmış sosyal medya çalışmalarının ve bu tarihler arasında ortaya konan sosyal medya performanslarının yarıştığı etkinlikte reklamverenlerin ve ajansların başarısı hem objektif sosyal medya verileriyle hem de jüri değerlendirmesiyle bel­gelenecek.

    Social Media Awards Turkey, temel olarak sosyal medyaya emek veren kurumlar ve ajanslar için teşvik edici olmayı, içerik ve kampanya üretimindeki kaliteyi her yıl yukarı taşı­maya katkıda bulunmayı hedefliyor.

    En Başarılı Projeler ve Sosyal Medya Performansları Ödüllendirilecek
    Social Media Awards Turkey Jüri Ödülleri, SocialBrands Veri Analitiği Ödülleri ve Grand Prix olmak üzere üç bölüm­den oluşuyor.
    Jüri Ödülleri, 25 kategoriye başvuru yapan çalışmaları kap­samlı kriterlerle değerlendirdi. Başvuruları incelerken BoomSonar’ın sağladığı performans verilerini de kullanan jüri, tüm kategorilerde en başarılı üç çalışmayı ödüllen­direcek.
    SocialBrands Veri Analitiği Ödülleri 50’ye yakın farklı sek­törlerden markaların geçmişe dönük performanslarının ta­mamen analitik olarak sıralanmasıyla belirleniyor. Veriler ve sıralama ise BoomSonar’ın “Sosyal Medya Marka Endek­si” SocialBrands’in 30’dan fazla kriterden oluşan benzersiz algoritmasından geliyor.
    Sosyal medya pazarlamasında hem niteliği hem niceliği göz önünde bulundurmayı prensip edinen Social Media Awar­ds Turkey’de, büyük ödül olan Grand Prix ise markaların yıl boyunca performansının hem SocialBrands’in objektif sos­yal medya verileri hem de jürinin tarafsız değerlendirmesi ışığında belirlenecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.