DOLAR 32,3814
EURO 35,029
ALTIN 2326,167
BIST 9142,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sound Park Eğlencesi İstMarina AVM’de

    Sound Park Eğlencesi İstMarina AVM’de
    24.05.2019
    A+
    A-

    Moda, eğlence ve lezzeti denize nazır konumda sunan İstMarina Alışveriş Merkezi’nde eğlence devam ediyor. 7’den 70’e herkesin keyifli vakit geçireceği etkinlikler, İstMarina Alışveriş Merkezi’nde ziyaretçilerle buluşuyor.

    Sound Park eğlencesi, 25– 26 Mayıs tarihleri arasında İstMarina AVM’de minik ziyaretçileriyle buluşmaya hazırlanıyor. AVM alanında kurulacak özel sahnede en eğlenceli gösterilerini sergileyecek olan karakterler, çocuklara unutulmaz bir hafta sonu yaşatacak. ‘Moderatör ile Karaoke’, ‘Ritim Atölyesi’, ‘Mikrofon Boyama’, ‘Enstrümanımı yapıyorum’, ‘Dans Partisi’ gibi aktivitelerin yanı sıra çeşitli yarışma ve oyunların yer alacağı etkinlikte, çocuklar hem doyasıya eğlenecek hem de yeteneklerini keşfedecekler.

    Eğlence dolu iki gün yaşamaya hazırlanan çocuklar etkinlik sonunda sevimli karakterler ile fotoğraf çektirme şansına da sahip olacak.

    İki gün boyunca 13:00/15:00/17:00 saatleri arasında 3 seans olarak düzenlenecek heyecan dolu gösteriye tüm çocuklar ücretsiz katılabilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.