DOLAR 32,4978
EURO 34,5566
ALTIN 2498,066
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Splendieuse serisi ile güneş lekeleriyle vedalaşın

    Splendieuse serisi ile güneş lekeleriyle vedalaşın
    05.07.2019
    A+
    A-

    Yaz mevsimi yavaş yavaş sona yaklaşırken güneşli günlerden geriye kalan lekelerden bir çoğumuz şikayetçiyiz. Güneşli günlerden kalan cilt lekelerini hedef alan Splendieuse® serisiyle tanışmak için yazın bitmesini beklemeyin.

    Ciltteki lekelere savaş açan, daha parlak bir cilt vadeden Splendieuse® serisi, 5 patente sahip içeriğiyle leke karşıtı bakımda yeni bir sayfa açıyor. Sebebi ne olursa olsun tüm lekeleri hedef alan Splendieuse® serisi, NUXE laboratuvarlarının çiçekler üzerindeki uzmanlığını yansıtıyor. C vitaminini inovatif çiçeklerle birleştiren seri, taze görünümlü ve canlı bir cildi hedefliyor. Düzenli kullanımla güneş lekeleriyle vedalaşmak, cilt renginde homojen bir dağılım elde etmek Splendieuse® serisi ile sizin elinizde.

    ÇOK YÖNLÜ LEKE KARŞITI ETKİ

    Farklı sebeplerle oluşmuş olan cilt lekelerinin hem boyutlarını küçülten hem de rengini açan Splendieuse® serisi, beyaz çiğdem ve kum zambağını kakao özleri ve C vitamini ile harmanlayarak pigmentasyonun tüm aşamalarında etki gösteriyor.

    MEŞALE ZENCEFİLİ MUCİZESİ

    Sağlıklı görünümlü bir cilt için, poliferol açısından zengin olan meşale zencefili oleoaktiflerinden faydalanan Splendieuse® serisi, böylelikle koyu renk halkaların kaynağına iniyor.

    FARKLI SEÇENEKLER İLE KULLANIM KEYFİ

    Klinik testler ile etkinliği kanıtlanan Splendieuse® serisinde, farklı cilt problemlerine özel ürün seçenekleri yer alıyor. Özellikle lekelerin çoğaldığı ve renklerinin koyulaştığı yaz döneminde Splendieuse® serisini düzenli olarak kullanarak güneşin zararlı etkilerinin önüne geçebilirsiniz. Üstelik dokusu ve beyaz çiçeklerin feminen kokusuyla benzersiz bir kullanım keyfi sunuyor.

    Splendieuse® ile Büyüleyici Gözler

    Hassas göz çevresinde kaynağı ne olursa olsun tüm cilt lekelerinin belirginliğini azaltır ve koyu halkaların görünürlüğünü azaltarak göz çevresini aydınlatır.

     

    Splendieuse® Leke Karşıtı Bakım Kremi – 20 SPF Normal Ciltler İçin

    Normal ciltler için leke karşıtı krem lekelerin rengini açar, cilde parlaklık kazandırır ve içeriğindeki 20 SPF koruma ile yeni lekelerin oluşmasını önler.

     

    Splendieuse® Serum

    Tüm cilt tipleri için uygun olan Splendieuse® Serum lekelerin görünürlüğünü azaltarak cilt tonunu homojen hale getirir ve cilde ışıltı kazandırır.

     

    Splendieuse® Enrichie Leke Karşıtı Krem – 20 SPF Kuru Ciltler İçin

    Kuru ciltlerdeki leke görünümünü azaltır, nem kazandırırken içeriğindeki 20 SPF güneş koruması ile yeni lekelerin oluşmasını önler.

     

    Splendieuse® Maske

    Leke karşıtı maske cilde pürüzsüzlük kazandırır. Düzenli kullanımla lekelerin görünümünü ve sayısını düzenli oranda azaltarak cilde homojen bir görünüm kazandırır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.