DOLAR 32,5372
EURO 34,9263
ALTIN 2439,458
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Spor Dünyası A.Ş. 25’inci yılında Çerkezköy’de 30 milyon TL’ye yeni fabrika yatırımı hedefliyor

    Spor Dünyası A.Ş. 25’inci yılında Çerkezköy’de 30 milyon TL’ye yeni fabrika yatırımı hedefliyor
    04.04.2018
    A+
    A-

    Airking marka  Isıtıcı &Vantilatör, Rubenis marka vantilatör, Hattrick ve Altis marka spor ve kondisyon ürünleri  ve hattrick-pro profesyonel kardio markaları ile Türkiye’nin farklı sektörlerinde başarılara imza atan Spor Dünyası  A.Ş. , 25’inci yılını Antalya Maritim Pine Beach Otel’de düzenlenen bir etkinlikle kutladı. Türkiye’nin 81 ilinden 500’ün üzerinde bayinin katıldığı organizasyonda Spor Dünyası  aş.Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Hasan İpek, Çerkezköy’de kurulması hedeflenen ve 30 Milyon Tl’ye mal olacağı tahmin edilen yeni fabrikanın müjdesini verdi. Hasan İpek, toplam 70 bin M² alan üzerinde kurulacak Üretim ve Lojistik üssünde ilk etapta koşu bandı, kondisyon aletleri gibi en çok sattıkları spor ürünleri üreteceklerini söyledi.  Türkiye’de profesyonel ve ev tipi spor ürünlerinin üretiminin olmadığının altını çizen Spor Dünyası  aş.Yönetim Kurulu Başkanı Hasan İpek, “Bu ürünlerin hepsini maalesef  Türkiye ithal ediyor. Biz, Spor Dünyası  aş. olarak bu ürünleri Türkiye’de üretip dünyaya ihraç ederek ülkemize döviz kazandırmak istiyoruz. Hedefimiz, spor sektöründe bir dünya markası yaratmak” dedi.

     Hasan İpek, hem ısıtma hem soğutma özelliği olan ve tasarım patenti kendilerine ait yeni bir Vantilatör ürünü geliştirdiklerini ve yeni sezonda tüketiciyle buluşturacaklarını anlattı. İpek; 2018-2019 yılında Airking markasının ürün portföyüne klima, derin dondurucu, su sebili de ekleneceğini söyledi.

     Profesyonel ve Ev Tipi kondisyon cihazlar, a-z ye tüm Spor ürünleri, Vantilatör, yağmur Şemsiyesi, deniz ürünleri, bebek araç gereçleri, gibi birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Spor Dünyası  aş., 25’inci yılını Antalya’da bayileriyle birlikte kutladı. Airking ısıtıcı ve Vantilatör, Rubenis vantilatör, Hattrick, Altis marka ev tipi kondisyon cihazları ve Spor malzemeleri, Hattrick-pro Profesyonel kardio ekipmanları ile tanınan Spor Dünyası  aş., 25’inci yılında Çerkesköy’de 30 Milyon Tl yatırımla koşu bandı, kondisyon aletleri üretimine başlayacak. 70 bin m² alan üzerine kurulacak olan üretim ve Lojistik merkeziyle, Spor Dünyası  A.Ş.  Türkiye’nin ilk profesyonel ve ev tipi spor aletleri üreticisi olacak. Grubun hedefinde, Türkiye’de bu ürünleri üreterek dünyaya ihraç etmek var.

    Spor Dünyası  A.Ş.  Yönetim Kurulu Başkanı Hasan İpek, “Biz faaliyet gösterdiğimiz sektörlerde kuvvetli ve dinamik bir şirketiz. 25’inci yılımızda da yine bir çok önemli yatırıma imza atmayı hedefliyoruz. Tüm markalarımıza çok önem vermekle birlikte Airking markamız yeni göz bebeğimiz. Çerkezköy’de 30 bin m²’si kapalı toplam 66 bin m² alanda yeni bir depo ve lojistik üssü kurduk.

    Kademe kademe üretim çeşitliliğimizi arttıracağız. Türkiye’de maalesef şu anda koşu bandı, kondisyon aletleri gibi profesyonel ve ev tipi spor ürünlerinin üretimi yok. Biz, Çerkezköy’de kurmayı hedeflediğimiz yeni fabrika ile Türkiye’de ilk kez bu ürünlerin üretimine başlayarak, ülkemize hem istihdam hem de üretim katkısında bulunacağız. Hedefimiz, kendi markamızla ihracat yapmak, ülkemize döviz getirmek ve bu alanda bir dünya markası olmak. Ayrıca, Ar-Ge yatırımlarımız devam ediyor. Airking markamızla, tasarım patenti bize ait yepyeni bir Vantilatör geliştirdik, çok yakında piyasaya sunmayı hedefliyoruz. Dünyada bir eşi daha yok. Yeni vantilatörümüzün hem ısıtma hem soğutma özelliği var. Fiyatını oldukça uygun tuttuk. Artık, kış geldi vantilatörü nereye saklasak derdi olmayacak. Tüketiciler yazın soğutmak için, kışın da ısıtmak için kullanabilecekler.

    MEHMETCİK’İN MORALİ, SPOR DÜNYASI’NA EMANET..

    TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ MORAL İÇİN KURDUĞU SPOR SALONLARINDA HATTRICK-PRO’YU TERCİH ETTİ..

     Spor Dünyası  Dış Ticaret A.Ş. ,Türk Silahlı Kuvvetleri’nin askerlerimize moral için kurduğu spor salonlarına Hattrick-pro markasıyla ürün tedariği sağladı. Spor Dünyası  A.Ş. , Gaziantep Belediyesi iş birliği ile Afrin bölgesinde ki birlikler içinde profesyonel hattrick-pro marka koşu bandı, kondisyon aletleri, ağırlık çalışma serileri gibi ürünleri kurdu. Konuyla ilgili bilgi veren Hasan İpek; “Askerlerimiz için profesyonel spor salonları kuruyoruz. Türkiye’de ki belediyelerin %70’inin spor tesislerini biz kurduk. Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın spor salonunu yine biz kurduk. Ayrıca Gürcistan Devlet Başkanı gibi önemli devlet adamlarının spor salonlarının ürün tedariğini gerçekleştirdik. Gürcistan Devlet Başkanı’nın spor salonunu da aynı şekilde biz yaptık. Romanya, Almanya, Azerbaycan, Lübnan, Gürcistan gibi birçok ülkeye ihracat yapıyoruz. Bakü, Romanya gibi farklı ülkelerde bayilerimiz var” dedi.

     2018-2019’DA DERİN DONDURUCU ÜRETİMİ DE HEDEFLERİMİZ ARASINDA..

     Tasarımı patenti kendilerine ait olan ve hem soğutma hem de ısıtma özellikli Airking marka Vantilatörü bu yıl Türkiye’yle tanıştıracak olan Spor Dünyası  Dış Ticaret A.Ş. Yönetim kurulu  Başkanı Hasan İpek, önümüzdeki yıl, ürün portföyüne derin dondurucu, su sebili ve klima gibi ürünleri de ekleyerek Airking markasını bir dünya markası haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi. İpek; “Rubenis  markamızla vantilatör sektöründe en fazla ürün satışı yapan markalar arasındayız. Airking markamız ise, ısıtıcı ve vantilatör ürün gruplarında lider konumda. 81 ilde, hem satış noktamız hem de teknik servisimiz bulunuyor. Teknik servis konusuna çok önem veriyoruz. Yurt dışında ürettirdiğimiz tüm ürünlerimizin kullanım kılavuzunda, mutlaka Türkçe’ye ve İngilizce’ye yer veriyoruz. 2018-2019’da Airking markamızın ürün portföyüne, derin dondurucu, su sebili, klima gibi farklı ürünler de ekleyeceğiz. Böylece, ısıtma-soğutma alanında Türkiye’ye tam çeşitlilik ile hizmet sunuyor olacağız” şeklinde konuştu.

    TÜRKİYE’DE EN BÜYÜKLERLE ÇALIŞIYORUZ. TÜM BAYİLERİMİZİ KENDİ MAĞAZAMIZ OLARAK GÖRÜYORUZ..

    Türkiye’de bayilerle, yerel ve ulusal marketlerle, katlı ve çeyiz mağazaları, önde gelen internet kanalları ile çalıştıklarını ifade eden Hasan İpek ; Ürünlerimiz bizim nüfus kağıdımız gibidir. Benim için olmazsa olmaz teknik servis hizmetidir. Zamanında yedek parça tedariği, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak önceliklerimizdendir. Bir ürünü alırken, getirirken, satarken hep tüketici gözüyle bakıyorum. Ben bu ürünü alırsam İpek ailesi mutlu olur mu? İpek ailesi mutlu oluyorsa ben o ürünü herkese satabilirim diye düşünüyorum” dedi.

    Spor Dünyası  aş.,  Yönetim Kurulu Başkanı Hasan İpek, yurt dışında ürettirdikleri ürünler Türkiye’ye gelmeden önce bağımsız uluslararası laboratuarlarda test ettirdiklerinin altını çizdi ve “Ürünlerimizi yurt dışında bağımsız uluslararası laboratuarlarda test ettirerek ülkemize getiriyoruz. Benim ülkem çöplük değil. Herkesin doğru, kaliteli ürünü kullanmaya hakkı var. Hassasiyetim yüzünden çok fazla ön kaparo ödemesi yaktım. Yurtdışı ürün siparişi için ön kaparo yatırdık, ilk üretilen ürünleri test ettirdik. Testten geçemedi, bu ürünleri Türkiye’ye sokmadık. Kaporamızı yaktık ama tüketicilerimizin güvenini kaybetmedik” dedi.

    Hem Rubenis vantilatör ve Airking ısıtıcı-soğutucu, hem Hattrick, Altis marka spor ürünleri markaları için, Spor Dünyası  A.Ş. , Türkiye’nin en eğitimli ve donanımlı Teknik Servis ağını kullandıklarını söyleyen Hasan İpek; “Şu anda Türkiye’de bir günde 81 ilde 2500 ilçede 5000 adet koşu bantları, kondisyon aletleri v.b. gibi ürünleri 48 saat içinde kuracağımızı garanti ediyoruz. Neden? 298 tane teknik servisimiz var. Onların alt bayileri var. Bütün teknik servislerimizde ürünlerimizin yedek parçaları bulunuyor. Bir müşteri bir ürün satın aldığı zaman, aylarca bunun yedek parçası gelmedi diye sorun yaşaması söz konusu değil. 48 saat içinde de arızayı gideriyoruz. Ülkemiz için katma değer üretmek en önemli hedefimizdir” şeklinde konuştu.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.