DOLAR 32,5805
EURO 34,7977
ALTIN 2507,608
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Spor tutkunlarının tercihi taptaze meyvelerin saf enerjisi

    Spor tutkunlarının tercihi taptaze meyvelerin saf enerjisi
    02.05.2017
    A+
    A-

    Spor öncesinde ve sonrasında, bedenin ihtiyacı olan enerjiyi ona vermek için, içi vitamin, mineral, antioksidan ve yaşama sevinciyle dolu bir şişe Zumosol en leziz tercih. Sadece meyve ile, içine hiçbir katkı maddesi eklenmeden tamamen doğal süreçlerle hazırlanan, gücünü doğallıktan alan Zumosol, 6 farklı çeşidiyle egzersiz yorgunlarına taptaze hissettiriyor.

    Yazın habercisi güneşli günler geldi çattı. Sadece forma girmek değil, yaza sağlıklı bir başlangıç yapmak isteyenlerin de egzersiz programları hareket kazandı. Spor öncesinde ve sonrasında bedeninize ihtiyacı olan enerjiyi sağlamak için, içi vitamin, mineral, antioksidan ve yaşama sevinciyle dolu bir şişe Zumosol tercih edebilirsiniz. Sadece dalından yeni koparılmış taptaze meyvelerle hazırlanan Zumosol, güneşin saf enerjisiyle dolmanızı sağlayacak, lezzetiyle sporun keyfini ikiye katlayacak.

    Doğallıktan gelen tazelik hissi vücuda ve zihne enerji veriyor
    Hareketli hayatına lezzet ve doğallık katmayı bilenler için Zumosol’un 6 farklı çeşidi bulunuyor. Akdeniz güneşinin verimli topraklarla buluşmasından doğan, dünyanın en lezzetli portakalları Zumosol’un klasik çeşidi için kullanılıyor. Portakal, Puplsuz Portakal, Ananas, Elma, Şeftali-Üzüm veya Elma-Mango-Üzüm çeşitlerinin her biri taptaze hissettiriyor.

    Özel üretim yöntemiyle meyveler besin değerini koruyor
    Zumosol, tüm meyveleri mevsiminde topluyor, tıpkı evde yapılmış gibi taze olarak sıkıyor. Konsantreden değil tamamen meyveden hazırlanan meyve suları, besin değerleri kaybolmayacak şekilde düşük ısıda pastörize ediliyor. İçine şeker, tatlandırıcı, su, herhangi bir koruyucu veya katkı maddesi eklenmeden şişelere dolduruluyor. Böylece, nefis Zumosol meyveleri hem tatlarını hem besin değerlerini koruyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.