DOLAR 32,5106
EURO 34,7827
ALTIN 2424,404
BIST 9741,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sportmen babalara için Life Fitness FS4

    Sportmen babalara için Life Fitness FS4
    30.05.2017
    A+
    A-

    Sportmen babaların tarzınızı tamamlayan bir cross-trainer olan FS4, sahip olduğu F-I-T System™ ile, premium kalitedeki estetiği bünyesinde barındırır ve egzersiz deneyimini babanızın vücudunuza göre özelleştirir.

    Babanıza hediye alırken hem teknolojik olsun, hem de sağlığına faydalı olsun diyorsanız Life Fitness’ın düşük alan ihtiyacını mobilyadan esinlenen bir tasarımla birleştirerek tüm evleri tamamlayan bir cross-trainer cihazı olan Life Fitness FS4 tam size göre. Sahip olduğu F-I-T System™ ile üç fonksiyonel egzersiz modu sunan, premium kalitedeki estetiği bünyesinde barındıran FS4, egzersiz deneyimini vücudunuza göre özelleştirme teknolojisine de sahip.
    İŞLEVSEL TASARIM
    Yenilikçi 3’ü 1 arada tasarımı, FS4’ün bir cross-trainer’dan daha fazlası olduğu anlamına geliyor. Bağlama noktaları sayesinde direnç bantları kullanılabilen FS4’ün her iki tarafında bulunan platformları da üst gövde egzersizlerine imkan veriyor.
    KONFORU, VÜCUT TİPİNİZE GÖRE ÖZELLEŞTİRİR
    Side-Drive™ sistemi, spor yaparken yumuşak, doğal hisli bir hareket yörüngesi sağlıyor. Genişletilmiş RangePedal™ tasarımı ve QuickGrip™ ergonomik gidonları, yine konforu sizin vücut tipinize göre özelleştiriyor.
    GİYİLEBİLİR TEKNOLOJİLERLE UYUMLU
    Life Fitness’ın cross-trainer cihazı FS4, premium kalitedeki ekran konsolu, Bluetooth ve NFC bağlantıları sayesinde popüler uygulamalar ve giyilebilir teknolojilerle etkileşime geçiyor. Kablosuz bağlantı sayesinde yazılım güncellemeleri ve yeni egzersiz yüklemeleri mümkün oluyor, böylece egzersizler taze ve cazip kalıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.