DOLAR 32,5587
EURO 34,7129
ALTIN 2490,836
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sporun yeni adresi MACFit Bomonti

    27.12.2018
    A+
    A-

    ”Türkiye’yi fit yapacağız” sloganıyla herkesi spor yapmaya davet eden Mars Sportif, MACFit kulüpleriyle büyümesini sürdürüyor. Sportif vücuda ve sağlıklı bir zihne kavuşmanın en doğru adresi olan MACFit’in yeni kulübü Bomonti, ulaşılabilir fiyatları ve ferah atmosferi ile sporu hayatınızın bir parçası yapıyor.

    Özel olarak tasarlanmış konsepti ile Türkiye’yi daha fit bir hale getirmeyi hedefleyen Mars Sportif’in 85’inci kulübü İstanbul Bomonti’de hizmete girdi. 1.130 metrekarelik iki katlı bir alana kurulan ve ferah bir atmosferi olan MACFit Bomonti, şık ve aydınlık bir kulüpte spor yapmak isteyen herkesi bekliyor. MACFit Bomonti, 95 TL’den başlayan fiyatlarla hem tecrübeli hem de spora yeni başlamak isteyen üyelerine ayrıcalıklı bir fitness deneyimi yaşatıyor.

    Alanında uzman eğitmenlerin görev yaptığı, son teknoloji ekipmanlara sahip Bomonti kulübünde bireysel derslerin yanı sıra cycling, pilates, zumba, Fit Attack gibi birbirinden dinamik grup derslerinden de tüm üyeler ücretsiz olarak faydalanabiliyor.

    “Eşsiz bir fitness deneyimi yaşatmak için çalışıyoruz”

    Türkiye’nin 12 şehrinde, 200 binden fazla üyeye hizmet verdiklerini belirten Mars Sportif CEO’su Bahar Uçanlar, ”Üyelerimize eşsiz bir fitness deneyimi yaşatmak için çalışıyoruz. Spor ve egzersizi, her bireyin hayatının ayrılmaz bir parçası yapmak için MACFit kültürü ve kalitesini, uygun fiyatlarla, farklı lokasyonlarda üyelerimizle buluşturmaya 2019 yılında da devam edeceğiz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.