DOLAR 32,5734
EURO 34,9876
ALTIN 2430,689
BIST 9755,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Star Wars Heyecanı ve ‘Klonların Saldırısı’ LEGOLAND Discovery Centre’da

    Star Wars Heyecanı ve ‘Klonların Saldırısı’ LEGOLAND Discovery Centre’da
    17.04.2018
    A+
    A-

    LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, Star Wars hayranı tüm çocuklar ve ailelerini 21 Nisan Cumartesi günü Star Wars™ Episode 2 ‘Klonların Saldırısı’ hikayesinin LEGO® parçalarıyla hayat bulacağı yepyeni temalı eğlence alanının açılışına davet ediyor. Açılış etkinlikleri hafta sonu boyunca ve 23 Nisan’da da devam edecek.

    Açıldığı günden bu yana çocuklar ve aileleri için eğlenceli ve öğretici aktiviteler sunan LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, şimdi de hayranlarına Star Wars hikayesini yeniden keşfedecekleri yepyeni bir alan sunuyor. 21 Nisan Cumartesi Günü’nden itibaren, teması her yıl değişen eğlence alanında Star Wars™ Episode 2 ‘Klonların Saldırısı’ hikayesi LEGO® parçalarıyla hayat buluyor.

    Açılışa özel düzenlenen ve 21 Nisan Cumartesi günü başlayan etkinlik, hafta sonu boyunca ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nda da devam ediyor. 3 gün boyunca Star Wars heyecanı yaşatan etkinlik Forum İstanbul çocuk katı etkinlik alanında Maker Deneyimi ve interaktif bir eğlence ile başlıyor, Star Wars’un LEGO® parçalarıyla hayat bulduğu yeni temalı eğlence alanının keşfi ve Star Wars Mosaik Atölyesi ile devam ediyor. 21-22-23 Nisan tarihlerinde Star Wars Episode 2 ‘Klonların Saldırısı’nı LEGO® parçalarıyla yaşatan eğlence fırsatını kaçırmayın!

    Klonların Saldırısı LEGOLAND Discovery Centre’da!

    LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul içerisinde bulunan ve teması her yıl değişen eğlence alanında Star Wars™ dönemi başlıyor. Çocukların LEGO® parçalarıyla Star Wars™ Episode 2 hikayesini yeniden keşfedecekleri alan, ‘Klonların Saldırısı’nın ilki olan Geonosis teması üzerine kuruldu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın hemen öncesinde tüm çocuklara hediye edilen Star Wars™ Episode 2 Temalı Eğlence Alanı’nın 21 Nisan Cumartesi günü gerçekleşecek açılışında Star Wars™ hayranı çocuklar ve aileleri buluşuyor.

    Maker ile İnteraktif bir Star Wars Deneyimi…

    Star Wars™ Episode 2 Temalı Eğlence Alanı açılışına özel olarak düzenlenen etkinlik kapsamında ayrıca, Forum İstanbul Bayrampaşa çocuk katı etkinlik alanındaki Maker Deneyimi ile interaktif bir eğlence sunuluyor. Maker Deneyim Alanı’nda Star Wars™ heyecanı sensör ve motorlarla hareketlendirilen LEGO® parçaları ve ışın kılıçları ile bambaşka bir boyuta taşınıyor. 21-22-23 Nisan tarihlerindeki etkinlik kapsamında 3 boyutlu yazıcılar, kodlama ve robotik araçlar kullanarak oluşturulan deneyim alanında bolca fotoğraf çekip bu eğlenceyi unutulmaz anılara dönüştürmek de mümkün.

    Star Wars Mozaik Atölyesi

    Açılış kapsamındaki etkinlikler LEGOLAND® Discovery Centre içerisindeki Atölye Odası’nda, Star Wars Mozaik Atölyesi ile tamamlanıyor. Model Yapım Uzmanı Deniz Can Doğan’ın rehberliğinde düzenlenen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve öncesinde 3 gün boyunca dev Star Wars Mozaiğinin yapılacağı atölyeyi kaçırmayın!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.