DOLAR 32,4975
EURO 34,7954
ALTIN 2487,604
BIST 9559,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Starbucks’tan çay ve latte sevenlere özel yeni lezzetler

    04.04.2018
    A+
    A-

    Çay ve sütün buluşması ile ortaya çıkan benzersiz lezzetler
    Matcha Tea Latte ve Rooibos Tea Latte şimdi Starbucks menüsüne eklendi.

    Yeşil çaydan yapılan ve çağımızın mucize içecekleri arasında kabul edilen öğütülmüş%100 Matcha çayıile kremamsı sütün aynı bardakta buluşturulmasıyla elde edilen Starbucks Matcha Tea Latte, yıl boyunca Starbucks menüsünde yer alacak ve çay severlerin favorilerinden birisine dönüşecek.

    Antioksidan seviyesi bakımından oldukça zengin, bağışıklığı güçlendirerek metabolizmayı sürekli canlı tutan Matcha, güne zinde devam etmeyi sağlayan bir içecek alternatifi olarak karşımıza çıkıyor.

    Afrika’dan bardağınıza: Rooibos Tea Latte

    Starbucks’ın hem çay hem latte severlere bir diğer sürprizi ise, Türkiye’de de günden güne çay severlerin favorileri arasında yer almaya başlayan bitki çaylarından, Rooibos çayı. Afrika kökenli ‘kızıl çalı’ bitkisinden (Aspalathus linearis) elde edilen ve ‘kırmızı çay’ olarak da anılan Rooibos, ısıtılmış kremamsı sütle buluşmasının ardından damaklarda iz bırakan Rooibos Tea Lattelezzetine dönüşüyor.

    Sezona özel: Red Apple Rooibos Tea Latte

    Starbucks bu sezona özel olarak, öğütülmüş doğal Rooibos çayını; kırmızı elma aromalı şurup, kırmızı elma süslemesi ve kremamsı sütle buluşturarak, çay severleri Red Apple Rooibos Tea Latte ile yeni bir deneyime daha davet ediyor.

    Şeker ya da başka bir katkı maddesi içermeyen Matcha Tea Latte ve Rooibos Tea Latte tercih eden misafirler, her iki ürünü de soya ve badem gibi farklı süt seçenekleriyle deneyimleyebiliyor.

    Tea Latte’nize eşlikçi yeni bir lezzet: Matcha Cookie

    Starbucks‘ın menüsüne yeni giren bir diğer lezzet olan tereyağlı Matcha Cookie, içindeki sütlü çikolata dolgusuna eklenen Matcha çayı ve Hindistan ceviziyle hazırlanarak beğeniye sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.