DOLAR 32,379
EURO 35,0358
ALTIN 2326,799
BIST 9142,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Starbucks’tan yumuşak içimli soğuk kahve: Cold Brew Latte

    Starbucks’tan yumuşak içimli soğuk kahve: Cold Brew Latte
    08.05.2018
    A+
    A-

    Starbucks’ın soğuk kahve menüsüne eklediği yeni lezzeti Cold Brew Latte, rafine bir kahve deneyimi yaşamak isteyenleri bekliyor.

    Dünyanın en kaliteli kahve çekirdeklerinden hazırladığı içecekleriyle misafirlerine her zaman farklı deneyimler yaşatan Starbucks, soğuk kahve menüsünü bu yaz da Cold Brew Latte ile zenginleştiriyor.

    Isı yerine zamanla demlenen rafine bir kahve deneyimi..

    Starbucks’ın özel harmanıyla hazırlanan ve soğuk kahve denilince ilk akla gelen Starbucks Cold Brew, ısı yerine zamanla demlenen eşsiz bir lezzet. Bu yöntemde, iri çekilmiş kahve çekirdekleri 20 saat boyunca soğuk suda demleniyor ve kahvenin içeriğindeki zengin ve dengeli lezzetler açığa çıkıyor. Yumuşak içimli, kadifemsi ve zengin tadıyla kahve severlerin vazgeçemediği lezzet Cold Brew’e süt eklenerek hazırlanan Cold Brew Latte, kahvesini sütsüz tercih etmeyenlere de hitap ediyor.

    Kahvenin tat ve aromasının ön plana çıktığı, özel olarak hazırlanan gurme soğuk kahve lezzeti Cold Brew Latte, rafine bir soğuk kahve deneyimi yaşamak isteyenler için Iced Cappuccino ve Cold Brew kahvelerinin yanında, Starbucks mağazalarındaki yerini aldı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.