DOLAR 32,5537
EURO 34,762
ALTIN 2496,202
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Stevie Awards’dan Palladium Ataşehir’e ödül

    Stevie Awards’dan Palladium Ataşehir’e ödül
    15.08.2017
    A+
    A-

    JLL Türkiye tarafından yönetilen Anadolu Yakası’nın en gözde alışveriş merkezi Palladium Ataşehir, 2017 Stevie Awards platformundan ‘Kapadokya Esintisi’ projesi ve, ‘Trickbox’ projesiyle ödüllerin sahibi oldu!

    Anadolu Yakası’nın en gözde alışveriş merkezi Palladium Ataşehir, gerçekleştirdiği 2 proje ile, 2017Stevie Awards platformundan 1’i bronz diğeri gold olmak üzere 2 ödül birden aldı.

    CAPPADOX Festivali ile aynı dönem gerçekleştirilen ‘Palladium’da Kapadokya Esintisi’ etkinliğinde, alışveriş merkezinin atriumları sıcak hava balonları ile süslendi, yöreye ait atölye çalışmaları da etkinliğin içinde yer alarak AVM ziyaretçilerine Kapadokya ruhu yaşatıldı. ‘Düşünce Gücüyle Uçur’ adlı dikkat çekici yarışma ile farklı ve eğlenceli bir deneyim sunmanın yanısıra yarışmada dereceye giren ziyaretçilere CAPPADOX festivalinde harika bir tatil yapma imkanı sundu. Palladium bu etkinliği ile, 2017 Stevie Awards’ın Best Brand Experience Event kategorisinde 1 bronz ödüle layık görüldü.

    Dünya şaka gününe özel 1-2-3 Nisan da Alışveriş merkezinin içerisine yerleştirilen dev kutu içindeki ekrana, etraftan gelecek tüm dikkat dağıtıcı öğeye rağmen ‘gözünü kırpmadan en uzun süre bakmak’ üzerine kurulu eğlenceli bir yarışma olan ‘Trickbox’ etkinliği ile de aynı platformun Brand Experience of the year – consumer kategorisinde 1 gold ödül alan Palladium Ataşehir, farkını bir kez daha ortaya koydu.

    Palladium Ataşehir, geçen sene gerçekleştirdiği Trickbox ve Palladium’da Kapadokya Esintisi etkinlikleri ile, Hermes Creative Awards 2017’de, 3’ü Gold, 3’ü Platinum olmak üzere toplam 6 ödül birden almıştı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.