DOLAR 32,4774
EURO 34,9379
ALTIN 2437,261
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Stil sahibi Babalar için en özel hediyeler W Collection’da

    Stil sahibi Babalar için en özel hediyeler W Collection’da
    12.06.2017
    A+
    A-

    Şıklık ve rahatlığı ön planda tutan, zengin detaylara, özgün kalıplara ve canlı renklere sahip koleksiyonu ile genç, modern ve şehirli erkeğin markası W Collection, Babalar Günü için birbirinden şık ve özel seçenekler sunuyor.

    Babalar Günü için çarpıcı bir stilin kapılarını aralayan W Collection’ın çağdaş bir tarzla yorumladığı klasik parçaları, sofistike gömlek ve rafine renk paletindeki pantolonlarla tamamlanıyor, birbirinden renkli zengin t-shirt koleksiyonu ise babaların haftasonu şıklığına renk katıyor.

    Modern ve şehirli erkekler için tasarlanmış ayrıcalıklı görünümü, rafine bir estetik yaklaşım ve materyal seçimiyle vurgulayan W Collection’ın İtalyan kesim kalıpları, İtalya’nın en kaliteli kumaşlarıyla hayat buluyor. Takım elbiselerin en doğru formu yaratmak üzere kalıplandırıldığı W Collection, babalara rahatlığı ve şıklığı birarada sunan tasarımlarıyla çağdaş bir görünüm vadediyor.

    Zengin seçenekleriyle W Collection aksesuar koleksiyonu da Babalar Günü için birbirinden özel hediye alternatifleri sunuyor. Kravat ve ipek emprime baskılı poşet mendil koleksiyonu, ayakkabılarla birebir uygun kemer koleksiyonu ve çantalar, babaların kişisel tarzını yansıtmaya olanak tanıyan geniş bir hediye yelpazesi oluşturuyor.

    W Collection erkeği, W Collection’un ayrıcalıklı ve rafine bir görünüm sunan imza niteliğindeki koleksiyonları ile babalar gününde de fark yaratıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.