DOLAR 32,5206
EURO 34,7509
ALTIN 2495,829
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Su geçirmeyen e-okuyucu: Yeni Kobo Aura H2O

    Su geçirmeyen e-okuyucu: Yeni Kobo Aura H2O
    07.06.2017
    A+
    A-

    D&R’ın Türkiye’ye getirdiği e-okuyucu devi Kobo, yeni modeli Kobo Aura H2O’yu tanıttı. Yeni Kobo Aura H2O, aydınlık okuma deneyimi ve 2 metreye kadar 60 dk su geçirmezlik özelliği ile yaz aylarında kitap okuma keyfini katlıyor

    D&R, kitapseverlerin diledikleri yerde ve zamanda daha sık kitap okumaları için Türkiye’ye getirdiği Kobo’ya yeni bir model ekledi. Yeni Kobo Aura H2O, mavi ışığa maruz kalma oranını azaltan ComfortLight PRO özelliği ve geliştirilen su geçirmeme teknolojisiyle dikkat çekiyor. 8 GB depolama alanı sayesinde Yeni Kobo Aura H2O Edition, tek şarjla saatler süren pil ömrünü elde kolaylıkla tutulabilen tasarımı ile birleştiriyor, kitap okumayı konforlu ve zevkli bir hale getiriyor.

    2 metreye kadar 60 dk su geçirmiyor

    Hiç endişe etmeden, ister banyoda ister havuz başında kitap okuma keyfi yaşayacağınız yeni Kobo Aura H2O, içten dışa su geçirmezlik sağlayan HZO Protection™ özelliğine sahip. 2 metreye kadar suyun içerisinde 60 dakikaya kadar su geçirmeyen yeni Kobo Aura H2O ile plajda ve havuz kenarında rahatlıkla kitap okuyabilirsiniz.

    Okurken de uyurken de ComfortLight PRO.

    Mavi ışığa maruz kalma oranını azaltan ComfortLight PRO, günün hangi saatinde olduğunuzu belirleyip beyaz gün ışığından turuncu mum ışığına kadar optimum aydınlatmayı sağlayarak en iyi gece okuma deneyimi sunuyor. Kişisel tercihlere göre kendi aydınlatma ayarların da seçilebildiği yeni Kobo Aura H2O ile, uykunuz etkilenmeden gece okuma keyfini çıkarabilir ve sabah yenilenmiş bir şekilde uyanabilirsiniz.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.