DOLAR 32,5355
EURO 34,8872
ALTIN 2488,792
BIST 9592,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Şubat ayında LAV’dan ilham veren sunumlar

    Şubat ayında LAV’dan ilham veren sunumlar
    06.02.2018
    A+
    A-

    LAV, özgün ve yenilikçi tasarımlarıyla cama heyecan, şubat ayına da renk katıyor. LAV’ın Liberty serisi meşrubat bardakları kışa özel tema ve renklerle yaratıcılığınızı sergileyebileceğiniz şık içecek, tatlı, smoothie sunumlarına dönüşüyor; size de sevdiklerinizle geçirilen sıcak sohbetlerin keyfini çıkarmak kalıyor.

    Kış aylarında modern ve yalın tasarımıyla içinizi ısıtacak LAV’ın Liberty serisi meşrubat bardaklarına tüm LAV satış noktalarından ve internet mağazasından ulaşılabiliyor.

    Soğuk kış aylarında evlerde geçirilen zaman artıyor, sevdiklerimizle paylaştığımız sofralar renkleniyor. Uzun kış akşamlarını uzun sohbetlere taşıyan yaratıcı sofra sunumları, LAV Liberty serisinin modern ve yalın tasarımıyla zenginleşirken, şıklıktan da asla ödün vermiyor. Günün her saatine yayılan keyifli içecek molalarını, tatlı sunumlarını, kışa mis kokular yayan tarçın çubukları daha da görünür kılarak bambaşka bir yorum katan LAV Liberty Meşrubat bardakları, sunumlarıyla da fark yaratmak isteyenlerin en gözde tercihi olmaya aday.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.