DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    SuchApp büyümek için Türkiye’ye geliyor

    SuchApp büyümek için Türkiye’ye geliyor
    16.03.2018
    A+
    A-

    Blokchain destekli çok kanallı mesajlaşma platformu SuchApp, büyüme planlarına Türkiye’yi aldı. Anlık mesajlaşma uygulaması SuchApp’ın pazara getireceği yenilikler, 20 Mart Salı günü İstanbul Four Seasons Otel’de gerçekleştirilecek toplantıda tanıtılacak. OnICO tarafından düzenlenecek etkinlikte, girişimcilere SuchApp’ın yenilikçi platformu ve işletmelerin bunu Türkiye’de büyümek için nasıl kullanabilecekleri anlatılacak.

    SuchApp CEO’su Ronny Shany, OnICO CEO’su Ozan Turnalı, Dijital Dönüşüm Derneği Başkanı İsmail Hakkı Polat, Avukat Sima Bektaş gibi uzman isimlerin konuşacağı toplantının moderatörlüğünü ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Pelin Batu yapacak.

    Etkinlik öncesinde bir açıklama yapan SuchApp CEO’su Ronny Shany, yeni uygulamayı Türkiye’ye getirmek için heyecanlı olduklarını söyleyerek  “Türkiye’de ve dünyanın diğer ülkelerinde blockchain’e olan ilginin arttığı özel bir yerdeyiz, SuchApp’ın bu piyasada oldukça önemli bir boşluğu dolduracağına olan inancımız tam” diye konuştu.

    Türkiye, blockchain projeleri için oldukça büyük bir büyüme potansiyeline sahip umut verici bir pazar. Hükümette ve kamuoyunda blockchain teknolojisi ile bunun değişik alanlarda nasıl kullanılacağına ilişkin ilgi artıyor. Kısa bir süre önce hükümet yetkilileri, daha yeni ve güvenli bir dijital para sistemine yönelik milli kripto para birimi geliştirmeye yönelik çalışmalar yapılacağını açıkladı.

    Bu gelişmelerin ardından SuchApp, Türkiye’de ulusal lisans vermek için girişimcilere kapılarını açtı. SuchApp, her bir ülke için katı kriterleri yerine getiren stratejik ortaklara sadece bir özel lisans veriyor. Lisans sahipleri, tüm yerel işletmeler ile bir araya gelerek ve altyapısal gereklilikleri sağlayarak, kendi bölgeleri içerisinde sağlanan gelirin tamamını elde etme hakkına sahip oluyor.

    DÜNYANIN İLK 5G MESAJLAŞMA SİSTEMİ

    SuchApp, dünyanın ilk 5G blockchain’e dayalı mesajlaşma platformu. Bu platform; arkadaşlar ve aile üyeleri arasında olduğu kadar işletmeler ve hükümet organları ile doğrudan temas sağlamasıyla kendine has bir yapıya sahip. İşlemleri kolaylaştıran SuchApp, kripto para birimlerini göndermek ve almak, aynı zamanda da markalaştırma ve pazarlama kampanyaları geliştirmek için sürekli değişen bir ekosistem sağlıyor.

    Yaklaşmakta olan etkinliğin organizatörü OnICO, şirketlerin organik olarak büyümelerini ve pazarlama hedeflerine ulaşmaları için yeni ve ilerleyen blockchain projeleri ile bağlantı kurmayı planlıyor.

    SuchApp’ın çevrimiçi olarak kullanılan teknoloji yolunu tamamen değiştirme potansiyeline sahip olduğuna inandıklarını ifade eden OnICO CEO’su Ozan Turnalı , “OnICO’da ana hedefimiz; insanların tutkularının peşinden gitmesi, yeni ilgi alanları keşfetmesi ve dünyanın farklı yerlerindeki kişilerle bağlantıya geçmesi için yardımcı olan platformlar geliştirmek. SuchApp’ın yardımı ile bu hayalimizi gerçeğe dönüştürebiliriz” değerlendirmesinde bulundu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.