DOLAR 32,3799
EURO 35,0585
ALTIN 2326,591
BIST 9104,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Süleyman Soylu’dan Azazil: Düğüm ve Azazil 2: Büyü’ye tam destek

    Süleyman Soylu’dan Azazil: Düğüm ve Azazil 2: Büyü’ye tam destek
    24.10.2017
    A+
    A-

    Vizyona girdiğinde büyük ilgi gören ‘Azazil: Düğüm’ ve ‘Azazil 2: Büyü’ ile son çekilen ‘Kızım ve Ben’ filmlerinin mimarı Metafizik ve Bio Enerji Uzmanı Salih Memişoğlu ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bir araya geldi. Özel Harekât polislerinin katıldığı ve gerçek mühimmatların kullanıldığı sahneleriyle dikkat çeken filme İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da destek verdi. Salih Memişoğlu ise desteklerinden dolayı Bakan Soylu’ya bir plaket taktim etti.

    İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret eden Ünlü Metafizik Uzmanı Salih Memişoğlu, “Kültür ve sanatın temel taşlarından olan sinemaya verdiği değerli destek ile sektörün emektarlarına eşsiz katkılar sunan çok kıymetli TC. İç İşleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu’ya sonsuz teşekkürlerimizi ilettim” dedi. Burak filmin 3. Projesi olan yapımcılığını Burak Memişoğlu’nun üstlendiği Kızım ve Ben sinema filmine polisiye sahneleri damga vuracak.

    Gerçek bir yaşamdan sinemaya uyarlanan ‘Kızım ve Ben’ filminin baş rollerini Cemal Hünal İrem Helvacıoğlu Zülal Memişoğlu paylaşırken Cengiz Kurtoğlu Gizem Hatipoğlu Cem Cücenoğlu Ömür Arpacı gibi isimlerde filmin oyuncu kadrosunda yer alıyor Bir aile dramı ve polisiye türü içeren film yakında seyirci ile buluşacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.