DOLAR 32,554
EURO 34,8408
ALTIN 2432,255
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Günsan Elektrik TET İhracat Onur Listesi’nde 85. sırada yer aldı

    Günsan Elektrik TET İhracat Onur Listesi’nde 85. sırada yer aldı

    Başta anahtar ve priz tasarımları olmak üzere tüm yaşam alanlarını yenilikçi çözümlerle buluşturan Günsan Elektrik, Elektrik ve Elektronik İhracatçılar Birliği (TET) tarafından her yıl hazırlanan İhracat Onur Listesi’nde 85.sırada yer aldı.

    Elektrik ve Elektronik İhracatçıları Birliği (TET) tarafından uzun yıllardır yapılan ve elektrik ve elektronik sektörlerinde faaliyet gösteren firmaları kapsayan İhracat Onur Listesi’nin 2023 yılı sonuçları açıklandı. Alçak gerilim tesisatı ekipmanları sektörünün öncü şirketlerinden biri olan ve cirosunun toplam yüzde 65’ini ihracattan karşılayan Günsan Elektrik, elektrik elektronik sektörünün toplam 16,5 milyar dolarlık ihracatı içerisindeki payı ile listede 85.sıraya layık görüldü. Listede, 2023 yılında elektrik elektronik sektöründe 10 milyon dolar ve üzerinde ihracat gerçekleştiren firmalar yer aldı.

    “Dünya çapında bir marka olma hedefimize kararlılıkla ilerliyoruz”

    Sonuçlara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Günsan Elektrik Genel Müdürü Erhan Kaya“Hem firmamızın büyümesine katkı sağlamak hem de ülkemizin ekonomik kalkınmasına ivme kazandırmak için ihracatı çok önemsiyoruz. 17 bin parçalık ürün portföyümüzle başta Bulgaristan, Romanya ve Yunanistan olmak üzere 40’tan fazla ülkeye ihracat gerçekleştiriyor, ciromuzun yüzde 65’ini ihracattan sağlıyoruz. Bu çalışmalarımızla, her yıl TET tarafından hazırlanan İhracat Onur Listesi’nde 85. sırada yer almak, bizim için gurur kaynağı oldu. Günsan Elektrik olarak, yenilikçi tasarımlarımız ve kaliteli ürünlerimizle dünya çapında bir marka olma hedefimize kararlılıkla ilerliyoruz. Bu başarıda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza ve iş ortaklarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.