DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sünger Bob ile macera sömestrde Vadistanbul’da

    16.01.2018
    A+
    A-

    Şehrin Yeni Yıldızı Vadistanbul AVM’de sömestr etkinlikleri çok renkli. Büyük küçük herkesin çok sevdiği, Nickelodeon’ın sevimli karakteri Sünger Bob, denizin altında yaşanacak birbirinden eğlenceli aktivitelerle dolu macera için, Vadistanbul AVM’de çocuklarla buluşuyor. 20 Ocak – 4 Şubat tarihleri arasındaki sömestr etkinliğinde, tatil keyfi dolu dolu yaşanacak

    İstanbul’a yepyeni bir nefes veren ve her mevsim yeşilin başka bir tonuyla misafirlerini karşılayan Şehrin Yeni Yıldızı Vadistanbul AVM, birbirinden renkli etkinliklerle, eğlencenin yeni adresi. Sömestr tatilinde çocukları unutmayan Vadistanbul, Sünger Bob etkinliğinde çok farklı ve keyifli aktiviteler ile çocuklara eğlence dolu bir deneyim yaşatacak.

    Minik katılımcılar, Sünger Bob’un en eğlenceli yüz ifadeleriyle dolu ışıklı masada, seçtikleri yüz ifadesini çizip boyayarak, kendilerine özel maske hazırlarken çok eğlenecek. Yengeç Restoran’ın leziz hamburgerlerinin bulunduğu menüdeki boşluklara frizbi şeklindeki hamburger köftelerini fırlatarak isabet ettirmeye çalıştıkları oyun, farklı zorluk seviyesinde ve heyecan dolu. Tüm çocuklar hamburgerlerini hazırlamak için canla başla uğraşacak. Sünger Bob’un ananas evinin penceresine bakan minikler, penceredeki ekranda su altındaki dünyayı ve içinde kendilerini görecekler. El hareketleriyle etraftaki objeleri ve karakterleri interaktif olarak aktive eden minik katılımcılar, objelerin ve karakterlerin hareket ve sesleriyle su altı dünyasını deneyimlerken keyif dolu dakikalar geçirecek. Denizanası yakalama aktivitesinde minikler, denizanası fırlatan taşın çevresinde toplanarak, Sünger Bob’un yaptığı gibi fileleriyle havadaki denizanalarını yakalayacaklar ve oyun heyecanla devam edecek. Minik katılımcılar sonrasında, dev Yengeç Burger’in dağılmış olan parçalarını, işbirliği ile doğru bir sırada üst üste dizerek Yengeç Burger’i oluşturacaklar. Miniklerin işbirliğiyle başaramayacağı şey yok!

    Sünger Bob ile tanışma zamanı

    Tüm aktivitelere katılan minikler, sahnede Sünger Bob’un kostüm karakteri ile buluşacaklar. En sevdikleri karakterin canlı mini şovunu izleyip onunla dans edecekler. Şov sonrası Sünger Bob ile fotoğraf çektirip günün anısını ölümsüzleştiren fotoğraf çıktısının sahibi olacaklar.

    20 Ocak – 4 Şubat tarihleri arasında Vadistanbul AVM’de kurulan etkinlik alanında yapılacak sömestr etkinliğinde çocuklar eğlenceye doyacak.

    İstanbul WinterDream18 Ocak’ta Vadistanbul’da

    18 Ocak – 25 Şubat tarihleri arasında kışın en eğlenceli buluşmalarına ev sahipliği yapacak olan Türkiye’nin ilk ve tek kışlık lunaparkı İstanbul Winter Dreamhafta içi ve hafta sonu 10.00 – 23.00 saatleri arasında Vadistanbul‘da ziyaretçilerini ağırlayacak.

    Soğuk kış günlerinin buluşma noktası olmaya hazırlanan İstanbul Winter Dream, açık havada buz pateni keyfi ve dev kızak rampası, atlı karınca, kamikaze, çarpışan arabalar, flying wings, gondol, trambolin ile lunapark klasiği yaşatırken, paten şovları, DJ performansları, ışık, dans gösterileri ve çocuklara özel çeşitli atölye çalışmaları ile çok renkli geçecek. DJ müzik eşliğinde sokak lezzetlerinin keyfine varılacak olan etkinlikte, çeşitli hediyelik eşyaların satıldığı küçük ahşap evlerle de tam bir festival havası yaşanacak. İstanbul Winter Dream biletleri biletixten temin ediliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.