DOLAR 32,4772
EURO 34,9459
ALTIN 2435,429
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Süper annelerin hediyeleri Tchibo’dan

    Süper annelerin hediyeleri Tchibo’dan
    08.05.2019
    A+
    A-

    Tchibo, Anneler Günü’nde sevgisini en özel hediyelerle göstermek isteyenlere birbirinden farklı seçenekler sunuyor. Hayatın her alanında süper kahraman olan annelerin, tarzına uygun aksesuarlardan onları rahat ettirecek bakım ürünlerine kadar birçok hediye alternatifi stillerini yansıtmaya yardımcı olacak.

     

    Anneler Günü; bizi büyüten, bu günlere getiren, sevgisini ve şefkatini bizden hiçbir zaman eksik etmeyen annemize teşekkür etmek için en özel gün. Bunu bir kıyafet, bir takı, işini kolaylaştıracak bir eşya, bir çiçek ya da güzel bir söz ile yapabiliriz. Tchibo, hayatımıza renk katan annelerimize; aksesuarlardan ışıltılı takı seçeneklerine, onları rahat ettirecek kıyafetlerden bakım ürünlerine kadar birbirinden şık alternatifler sunuyor.

     

    Işıltının cazibesi

    Koleksiyonda anneleri mutlu edecek Bileklik, Küpe Seti, Uzun Kolye, Top Küpe gibi göz alıcı ve zarif takı seçenekleri yer alıyor. Deri ve Milano Kayışlı Kol Saatleri ise annelerin şıklığını tamamlamasına aday.

     

    Rahat ve yumuşak hediye seçenekleri

    Her zevke hitap eden renkli şal alternatifleri ile birlikte koleksiyonda organik pamuk kullanılarak üretilen Baskılı Bluz, Jersey Etek, Keten Pantolon, Organik Pamuklu Pijama Takımları Anneler Günü’nde annelerin kalbini çalacak.

     

    Stilinden ve bakımından ödün vermeyen annelere

    Tchibo, tarz sahibi sportif anneler için hem omuz hem de sırt çantası olarak kullanılabilen

    ikisi bir arada Katlanabilir Sırt Çantası, uzunluğu ayarlanabilen Bel Çantası ile Omuz Çantasını öneriyor. Koleksiyonda aynı zamanda pratik kullanımlı Manikür ve Pedikür Aleti, Beurer Düzleştirici Fırça, Beurer Saç Maşası yer alıyor.

     

    Ayrıca bu hafta:

    Rahat ve Mutlu Çocuklar Koleksiyonu ile Tchibo, çocukları da unutmuyor. Özel tasarım eğlenceli baskılar ve çizgili desenlerle bu yazın trendlerini giyecek çocuklar için organik pamuktan üretilen tişörtlerden, eğlenceli dünyalarına hitap eden tasarım çocuk kulaklığına kadar birçok ürün koleksiyonda yerini alıyor. www. tchibo.com. tr internet mağazasında, Tchibo mağazalarında ve 444 28 26 telefonla sipariş hattında müşterilerle buluşuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.