DOLAR 32,5907
EURO 34,7509
ALTIN 2497,918
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Süpermodel Bella Hadid eşliğinde TAG Heuer butik açılışı

    Süpermodel Bella Hadid eşliğinde TAG Heuer butik açılışı
    19.12.2017
    A+
    A-

    TAG Heuer, süpermodel Bella Hadid için özel tasarlanan Link Lady Limited Edition serisini Oxford Caddesi butik açılışında lanse etti.

    TAG Heuer Link Lady Limited Edition serisinin lansmanı, Londra’nın dünyaca ünlü alışveriş semti Oxford caddesinde yer alan TAG Heuer butikte gerçekleşti.

    Bu özel seriden ön sipariş veren şanslı müşteriler, siparişlerini teslim alırken butikte Bella ile tanışma imkanı buldular.

    8 Aralık 2017 günü Oxford caddesinin en merkezi noktasında süpermodel Bella Hadid eşliğinde özel TAG Heuer butik açılışı gerçekleştirildi. İsviçreli saat markası dünyanın en merkezi alışveriş noktalarına konumlandırdığı butikleriyle, marka bilinirliğini dünya çapında yaymakta. 75 metrekarelik butik, mimari tasarımı sayesinde saat mekanizmasını anımsatmakta. Markanın TAG Heuer Connected Modular 45 akıllı saat modeli, TAG Heuer Muhammad Ali modeli gibi daha birçok eşsiz serisini bu butikte görmek mümkün.

    Bu özel davette Bella Hadid, interaktif teknoloji ile mağaza ziyaretçilerine TAG Heuer saatlerinin teknik bilgisi ve inovatif tasarımları hakkında bilgi verdi.

    Açılış davetinde Bella, kendi için özel tasarlanan Link Lady Limited Edition serisini bileğinde sergiledi. Bu model, TAG Heuer markasının şu ana kadar tasarlanan en feminen modeli. Mat siyah, rakamlar yerine 12 adet pırlantanın yer aldığı büyüleyici sedefli kadran, modern ve çağdaş modelin kasası tamamen seramikten oluşuyor. Saat modelinin bileziği,rahatlığıyla ünlü olan meşhur Link serisi bilezik tasarımına sahip. Bileziğin her bileşeni, parlak tonları ve esnek yapısı ile bilekte rahat ve yumuşak bir his uyandırıyor. Detaylara gizlice gösterilen özen, Link serisini kullananlara elegant ve şık stiliyle eşsiz bir deneyim yaşatıyor. Bezelde yer alan 48 adet pırlanta ve kasa arkasında yer alan Bella imzası, saat modeline büyüleyici farklılık ve karakter kazandıran diğer özellikler arasında…

    TAG Heuer, Maurice Lacroix, U-Boat, Burberry, Versace, Emporio Armani Swiss Made, Salvatore Ferragamo, Roberto Cavalli by Franck Muller, Emporio Armani, Gc, Greenwich, Tory Burch, Hugo Boss, Cerutti 1881, Michael Kors, Marc Jacobs, Welder, Guess, Tommy Hilfiger, Diesel, DKNY, Armani Exchange, Kate Spade New York, Skagen, Fossil, Henry London, Adidas, Esprit, Wesse, Xonix gibi dünyanın en büyük marka saatlerinin Türkiye distribütörü Saat&Saat, saatvesaat.com.tr ve tüm seçkin saat mağazalarında…

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.