DOLAR 32,3015
EURO 35,0495
ALTIN 2282,849
BIST 8983,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sur Yapı Marka AVM’de hayal gücünün sınırı yok

    Sur Yapı Marka AVM’de hayal gücünün sınırı yok
    18.01.2019
    A+
    A-

    Sur Yapı Marka AVM, 19 Ocak’ta başlayacak “boya, kapla ve tasarla” etkinliğiyle tüm çocukları unutamayacakları bir sömestr eğlencesine davet ediyor. 19 -27 Ocak tarihlerinde ücretsiz olarak yapılacak etkinlikte çocuklar, büyük hayvan dekorlarını bir eğitmen yardımıyla kaplayacak. Etkinlik sonunda seçilecek en güzel tasarımlar bir hafta boyunca alışveriş merkezinde sergilenecek.

    Türkiye’nin en seçkin markalarını Bursalılarla buluşturan Sur Yapı Marka AVM tüm çocuklara keyifli vakit geçirecekleri, hayal gücünü ve el becerilerini ortaya koyacakları bir olanak sağlıyor. 19 Ocak’ta başlayacak ve 27 Ocak tarihine kadar devam edecek “boya, kapla ve tasarla” etkinliğiyle çocuklar, sevdikleri hayvanları kendileri tasarlayacak.

    Dokuz gün boyunca devam edecek etkinlik, 13.00 – 20.00 saatleri arasında saat başı başlayarak 45 dakikalık 7 seans olarak yapılacak. Bir eğitmen yardımıyla kumaş rafya, el işi kağıtları gibi malzemeler kullanılarak tasarlanan hayvanlar arasından seçilecek en güzel tasarımlar etkinlik tarihinin bitiminden sonra bir hafta boyunca Sur Yapı Marka AVM’de sergilenecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.