DOLAR 32,5164
EURO 34,8243
ALTIN 2478,977
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sur Yapı Marka AVM’de yepyeni bir oyun

    Sur Yapı Marka AVM’de yepyeni bir oyun
    25.05.2019
    A+
    A-

    Sur Yapı Marka AVM, 25 – 26 Mayıs tarihlerinde 14.00 – 16.00 saatleri arasında 2 seans olarak gerçekleşecek eğitici ve öğretici bir oyuna ev sahipliği yapıyor. “Yeşil Elma Gönül Alma” adlı oyunda, kırmızı elmalar arasında tek ve farklı olan yeşil elmanın önce dışlanması, ardından yapılan sorgulamalarla herkesin farklılıklarıyla özel olduğunun önemi anlatılıyor. Oyunda çocuklar, sevgiyi, iyiliği, anlayışlı ve ön yargısız olmayı öğrenirken önemli bir farkındalığa da sahip oluyor.

    Türkiye’nin en seçkin markalarını Bursalılarla buluşturan Sur Yapı Marka AVM, çocuklar için keyifli ve öğretici bir yolculuğun kapılarını aralıyor. Bu hafta sonu iki gün boyunca 14.00 – 16.00 saatleri arasında 2 seans olarak gerçekleşecek “Yeşil Elma Gönül Alma” adlı oyunla çocukların kişisel gelişiminde önemli rol oynayacak mesajlar verilecek.

    Dünyaya yeşil renkte gelen bir elmanın diğer kırmızı elmalardan farklı oluşu üzerine kurgulanan oyunda, yeşil elmanın kırmızı elmalar tarafından dışlanması ve sonrasında onu farklı yapanın rengi değil yetenekleri, aklı ve iyiliği olduğunun sonucuna varılıyor. Fiziksel farklılıklarının insanları iyi ya da kötü yapmadığı, herkesin farklılıklarıyla özel olduğu, birbirini sevip anlayanların dünyanın en zengin insanı olduğu mesajı veriliyor.

    3 yaş ve üzeri çocuklar için Sur Yapı Marka AVM’nin pedagog ve dramaturg desteğiyle hazırladığı bu müzikli oyunda, çocuklara her an karşılaşabilecekleri ön yargı ve dışlanma sorunları elmalar üzerinden eğlenceli bir dille anlatılıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.