DOLAR 32,5206
EURO 34,8045
ALTIN 2424,11
BIST 9730,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Survivor 2017’yi kim kazandı Adem mi Ogeday mı?

    Survivor 2017’yi kim kazandı Adem mi Ogeday mı?

    Survivor 2017’de final heyecanı tamamlandı. Oldukça heyecanlı geçen bir sezonun ardından finale iki isim kalmıştı; Adem ve Ogeday. Kıbrıs’ta düzenlenen finalde Adem ile Ogeday canlı SMS oylamasında karşı karşıya geldi. Şampiyonluk heyecanı yaşayan iki ismin canlı yayında ilk konuşmalarını yaptı… Ardından yapılan oylama sonucu Survivor 2017’yi Ogeday kazandı...

    ADEM: ÇOK BÜYÜK MUTLULUK
    Adem final gecesinde, “Çok uzun bir yoldan geldik buraya. Birçok sınavdan geçtiğimi düşünüyorum. Beni buraya getiren benim irademin yanı sıra beni ailelerinden biri gibi gören halkımızdır. Onlara çok teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Ben burada sadece bir yolcuyum. Benden sonra buraya yeni yolcular da gelecek. Bir eğitimci olarak küçük çocuklara örnek olabildiysem, akıllarında kalabilmiş isem bu benim için en büyük mutluluk. Çok heyecan yaşadım. Yaptığım iç heyecan ve korkuyla beslenen bir iş ama şuandaki duygularımı tarif edemem. Bugün her türlü sonuca razıyım. Bugün benim gözümde iki şampiyon var. Ogeday da en az benim kadar şampiyonluğu hak eden bir kardeşim” dedi.

    OGEDAY: İKİMİZ DE HAK ETTİK
    Ogeday ise şöyle konuştu: “Çok uzun bir maratonun artık son aşamasındayız. 5 ay boyunca tüm duyguları yaşadık. İyi ki buraya gelmişim. Gerçekten Adem ağabey de gerekeni söyledi. Çok değerli bir yarışmacı. Mücadele ederken de söylemiştim. ‘Güçlü isimlerle yarışmak istiyorum’ demişti. Kendisi de o güçlü isim. Bugün bir karar verilecek gerçekten çok heyecanlıyım. Buraya kadar gelebilmek iki taraf için de şampiyonluktur. İkimiz de çok hak ettik. Halkımız bizi 5 ay boyunca izledi karar verecek. Adem ağabeye çok teşekkür ediyorum.”

    Daha sonra yeniden söz alan Adem, “Hedefim kesinlikle Kıbrıs’tı. İnanarak geldim. Ama hiçbir zaman hedefsiz çıkmadım. Bazen yarı yolda kaybettim. Burada da bu riski yaşıyordum. Hiçbir şekilde strateji yapmadım. Dışarıda nasıl Adem’sem burada öyleydim. Gönlüm çok rahat. Sabaha kadar konuşsam da beni buraya getirenlerin hakkını ödeyemem. Hepsine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

    SMS OYLAMASI YAPILDI, KAZANAN BELLİ OLDU
    Kıbrıs’ta yapılan oylama sonucu Survivor 2017’yi Ogeday kazandı...

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.