DOLAR 32,3285
EURO 35,0373
ALTIN 2282,139
BIST 8971,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Survivor Ceyhun Uzun kim Ceyhun kızını anlattı herkesi ağlattı

    Survivor Ceyhun Uzun kim Ceyhun kızını anlattı herkesi ağlattı
    18.02.2020
    A+
    A-

    İstanbul’da dünyaya geldiğini söyleyen Survivor Gönüllüler yarışmacısı Ceyhun, “4 yaşındayken anne ile babam ayrıldı. Sonra babam beni İngiltere’ye götürdü. 19 yaşında polisliğe müracaat ettim. Kazandım ve girdim. 1988 yılında Kuzey Kıbrıs’ta eşimle tanıştım ve 1990’da evlendik. Çok mutluyduk. 1995’te kızımız doğdu Tanyel. Çok süper çocuktu. Fazla bir şey istemezdik hayattan. Senede bir kere Kuzey Kıbrıs’ta tatil yapardık. Kızım çok severdi, bayılırdı, Londra’ya dönmek istemezdi.

    2013’te, kızımın doğum gününü kutladık. 18’nci yaş günün. 6 gün sonra göğsünde bir sızı vardı. Hastaneye götürdük. Kontrol ettirdik, kaburga kemiğinde bir şey buldular. Akciğere yakın. Maalesef dünyamız yıkıldı. Kemik kanseri çıktı. Tümör kemiğin içindeydi. Tedaviler 2.5 yıl sürdü ve kızım hep pozitifti. Saçları döküldü, peruk aldı. Saçlarını çok severdi. Onları kaybettiğinde ağladı, ama sonra toparlandı.
    Sonra başka çocuklara yardım etti, saçlarını kaybeden. Gidiyordu onların yanlarına, motive ediyordu. Kendi saçlarını bağışladı. Yeni gelen hasta kızlara derdi ki, ‘Bak benim  peruğum var. Asıl saçtan yapıldı. Tarayabilirsin, yıkayabilirsin’ derdi.
    Eşim 24 saat Tanyel’in yanından ayrılmadı. İşini bıraktı yanında durdu. 2.5 yıl sonra atlatmıştı. Eşim işine döndü, kızım okuluna devam etmeye başladı. Her şey güzel geçiyordu. Ama bir korku vardı içimizde. Eğer kanser dönerse daha zor geçecekti.
    Maalesef altı ay sonra baş ağrısı vardı. Korkuyordum. Hastaneye götürdüm Film çektiler, 3-4 gün sonra gittiğimizde kızım odaya girmek istemedi. Anne ‘ben girmeyeceğim’ dedi. Erkek arkadaşıyla dışarıda bekledi. Dedi ki ‘netice ne olursa olsun bana söylemeyin’ dedi.
    Doktorun yüzünden hemen anladım kötü haber vereceğini. Yüzümüze bakamadı. Dedi ki ‘üç haftası kaldı kızınızın’. Çıktık dışarıya, sarıldık kızımıza. Dedik kanser geri döndü, sen atlatın yeniden atlatacaksın. 21 yaşında erkek arkadaşıyla nişan yapmak istiyordu. Erkek arkadaşıyla konuştuk, ailesiyle konuştuk ve nişanı öne çektik. 20 yaşında nişanlandılar.
    Çok mutluydu. Kendi elbisesini seçti, nişanı kendisi ayarladı. Arkadaşlarını, sevdiklerini davet eti. Kalktı, orada yarım saat konuşma yaptı. Herkese teşekkür etti. Çok mutluydu, kalktı ve sarıldı bana. Dedi ki ‘Baba, bugün benim en mutlu günüm’ dedi.
    Çok severdi Özcan’ı, nişanlısını. Özcan da onu çok severdi. Son nefesine kadar yanından hiç ayrılmadı. 2016’nın başında Tanyel’imizi kaybettik. Dünyamız yıkıldı.”

    Ceyhun bu acı olayı anlattığında Twitter’da birçok kişi Ceyhun’la ilgili tweet attı. Ceyhun daha sonra kazandığı yarış sonrası kumun üzerine kalp yaparak kızının ismini yazması üzerine yarışmacıların hepsi gözyaşlarını tutamadı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.