DOLAR 32,6064
EURO 34,8062
ALTIN 2512,071
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Survivor’da ödül ve en iyiler oyunlarını kim kazandı? 17 Şubat 2018

    Survivor’da ödül ve en iyiler oyunlarını kim kazandı? 17 Şubat 2018
    15.02.2018
    A+
    A-

    Kek ödüllü oyun için yarışan iki takımdan All Star, Gönüllüler’e karşı farklı bir skorla kazandı. En iyi kadın yarışmacıların oynadığı oyun da All Star’ın oldu. Gönüllüler bu sonuçlarla üst üste altıncı mağlubiyeti almış oldu. Geçtiğimiz günlerde parkurda kaza geçiren ve tedavisi devam edilen Hakan Hatipoğlu’nun sağlık durumu hakkında ise yeni bir açıklama yapılmadı.

    6. ALTINCI BÖLÜM
    Survivor 2018’in ikinci haftasında yayınlanan altıncı bölümde 3’er kek ödüllü yarışı 10-1 gibi farklı bir skorla All Star kazandı.

    Sakatlanan ve tedavisine devam edilen Hakan Hatipoğlu’nun sağlık durumu hakkında ise yeni bir açıklama yapılmadı.

    Altıncı bölümde oynanan ikinci oyunda ise sadece kadınların yarıştığı yatak, mercimek ve patates ödüllü en iyiler oyunu da 5-1 All Star’ın oldu.

    Gönüllüler böylece üst üste altı kez kaybetmiş oldu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.