DOLAR 32,5657
EURO 34,7441
ALTIN 2492,136
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Suya ve neme dayanıklı Forix ve Soliroc

    Suya ve neme dayanıklı Forix ve Soliroc
    23.08.2017
    A+
    A-

    Tatil sezonunun gelmesiyle mavi sulara açılan yat sahiplerinin en son isteyeceği şey; denizin ortasında herhangi bir sorunla karşılaşmak. Özellikle elektrik konusunda sorun yaşamaktan çekinen yat sahipleri için dış cephedeki anahtar-prizlerinin suya, darbelere ve neme karşı dayanıklı olması gerekiyor. Bu farkındalıkla Forix’i ve Soliroc’u tasarlayan Legrand,  yatları suya, darbelere ve neme karşı koruyarak yatların ve limanların yıllara meydan okumasına olanak tanıyor.

     Tatil sezonunun gelmesiyle mavi sulara açılan yat sahiplerinin korkulu rüyası, denizin ortasında bir sorun yaşamak. Özellikle tatilin de aksamasına neden olabilecek teknik bir sorun olan elektrik problemleri ise hemen çözüm üretmekte zorlanılan bir süreç olarak karşımıza çıkıyor.Yatların yoğun tuzlu suya ve neme maruz kaldığının farkındalığıyla son teknolojiyle dizayn edilmiş ürünleri kullanmak, yatların hem işlevselliğine hem de uzun yıllar sorunsuz kullanılmalarına katkı sağlıyor. Bu farkındalıkla yatlarda oluşabilecek riskleri minimize etmek için Forix’i ve Soliroc’u geliştiren Legrand, dış cephelerdeki anahtar-prizleri suya, darbelere ve neme karşı koruyarak yatların yıllara meydan okumasına olanak tanıyor.

    Sade ve dayanıklı…

    IK10 – IP55 koruma değerleriyle suya ve darbelere karşı yüksek dayanıklılık sağlayan Soliroc; iç ve dış mekanlara uygun sadeliği ve dayanıklılığıyla büyük beğeni topluyor. Görenleri hayran bırakan tasarımıyla yatları sofistike bir imajla buluşturan Soliroc;  fonksiyonel kullanımıyla dış cephe dekorasyon için metal rengini sağlamlık ve estetik ile harmanlıyor.

    Toza ve kire maruz kalan alanlar için Forix

    IP44 korumalı nemli yer anahtar priz serisi Forix ise dış ortamda veya toz/kir/nem gibi etkilerin yoğun olduğu mekanlarda maksimum kaliteyi ve güveni garanti ediyor. Ergonomik tasarımı, iki farklı renk seçeneği (beyaz–gri) ve kolay kurulumuyla kullanıcılara büyük bir işlevsellik sağlayan Forix mekanizmalar, LED lamba aksesuarıyla ışıklandırılabiliyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.